Hová tünk 404, diator, tryael, Szükari, UFO-kutató, UFO szakértő és a többiek? Hová tűntek a kriaxok, kriariaxok, plejádok, hrollok stb? Miért csak a reptoidokről van szó mostanában?
404 Tíltották mert több nickel jött fel és kamuzott.
diator Ő van.
tryael ez ki ?
Szükari troll volt.
UFO-kutató lebaszták, mert azt mondta hogy nem lehet minden lénnyel felvenni a kapcsolatot és megsértődött. Lelépett.
kriaxok, kriariaxok, plejádok, hrollok A plejádok léteznek, a többi kitalált faj volt.
"404 megunta az ide írogató trollokat, és átment egy másik fórumra."
a mondat második fele igaz viszont az első fele pont fordítva történ 404 trolkodott és a moderátorok meg az üzemeltetők unták meg a baromságait..amúgy sokszor magának tett fel kérdéseket amire aztán válaszolt is..;)
meg magát éltette más nickeken.
Honnan tudjatok, voltatok mar a tilotlistan??? Vagy modik vagytok??? :-O Sztem 404 is az volt, bar nekem nem vallotta be. Nekem regebben azt irta a kerdesemre, h visszavonult kb a trollkodasok miatt, de a hatterben itt van.
Erdekelne, melyik forumra ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!