Mért van az hogy amikor az UFO-kutató van akkor a 404 nincs és ha 404 van akkor UFO kutató nincs?
Árpit bannolták. ufó kutató magától ment el, mert törölték az írásait. 404 meg itt élvezkedik.
Semmilyen hasonlóságot nem látok. Írogatnak egymásnak hogy ki mikor veti netre az elképzeléseit ? Esetleg fel van osztva a piac mint a maffiánál ? A különböző földönkívüli civilizációk felosztották egymás között, hogy kik mikor írhatnak ?
Hűűű:S Lehet az összes háború csak maffia területhódítás célzattal ment?
"Attól létezhetenek kriariokszok hogy vannak plejádok "
Ám, Mikulás is létezik és a Csodaszarvas 400-es hipertéri űrjárművel közlekedik !
Hogyan vihetne ki másképpen egy éjszaka alatt annyi csokit az egész világon.
es a kincskereso kiskodmont szereted e?
ufokutato es 404 is egyarant egbekialto baromsagokat hord ossze. Annyira atlatszoan promitiv gondolkodast kepvisel mindketto, hogy az nemhogy nem hiheto, de kifejezetten az az erzesed, hogy szegenyek 0-24 ben LSD-n vannak rajta.
Engem mondjuk mindig is szorakoztattak a szellemi fogyatekosok, apam konkretan egy ilyen intezetben volt nevelo, es egyikuk masikuk egesz sokaig megmarad szorakozttatonak. ( igaz itt jegyeznem meg, hogy 404 meg szorakoztato nekem, viszont szerintem ufokutato egy forintot nem er, es egy futobolond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!