Mért van az hogy amikor az UFO-kutató van akkor a 404 nincs és ha 404 van akkor UFO kutató nincs?
Én tudom !
Összevesztek a pszichiátrián és nem merik az orvosok egyszerre a zártra mindkettőt :D.
Nem kell szegényeket osztani. A középkorban bombabiztos helyük lett volna... a király mellett csörgősipkában! És mielőtt valaki elnevetné magát az udvari bolondok voltak a legjobb politikusok a világon! Befolyással bírtak és, ha balul sült el a dolog akkor sem lehetett rájuk haragudni.
Szóval ezek ketten sokra vihetnék, ha akarnák.
Már többször megírtam, hogy nem vagyok azonos 404-essel, mert vannak ugyan közös pontjaink, de vannak olyanok is, amiket magam másképp látok.
Pl. a legnagyobb eltérés közöttünk, hogy ő általában technikai szemléletű még ezoterikus szinten is, ezért nem igazán tud különbséget tenni a negatív és a pozitív civilizációk között.
Magam viszont elutasítom a negatív civilizációkat, mert azok léte nem a szereteten alapszik, ezért csak a pozitív földönkívüliekről vagyok hajlandó beszélni, vagyis alapvetően spirituális beállítottságú vagyok, és nem a technikára helyezem a hangsúlyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!