Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mért van az hogy amikor az...

Mért van az hogy amikor az UFO-kutató van akkor a 404 nincs és ha 404 van akkor UFO kutató nincs?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 19:16
1 2
 11/19 attila6 ***** válasza:
Nem tudom,de az 100%,hogy nem ellenségek!
2011. márc. 11. 20:33
 12/19 anonim ***** válasza:

Én tudom !

Összevesztek a pszichiátrián és nem merik az orvosok egyszerre a zártra mindkettőt :D.

2011. márc. 12. 03:02
 13/19 BlackSword ***** válasza:
Egyáltalán nem kizárt, hogy egy személy lenne mindkét nicknév mögött, azért, mert vélemény és más gondolatmenet áll a két nick mögött... De ez a modik örök titka marad...
2011. márc. 12. 10:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem kell szegényeket osztani. A középkorban bombabiztos helyük lett volna... a király mellett csörgősipkában! És mielőtt valaki elnevetné magát az udvari bolondok voltak a legjobb politikusok a világon! Befolyással bírtak és, ha balul sült el a dolog akkor sem lehetett rájuk haragudni.

Szóval ezek ketten sokra vihetnék, ha akarnák.

2011. márc. 12. 11:00
 15/19 anonim ***** válasza:

Már többször megírtam, hogy nem vagyok azonos 404-essel, mert vannak ugyan közös pontjaink, de vannak olyanok is, amiket magam másképp látok.

Pl. a legnagyobb eltérés közöttünk, hogy ő általában technikai szemléletű még ezoterikus szinten is, ezért nem igazán tud különbséget tenni a negatív és a pozitív civilizációk között.

Magam viszont elutasítom a negatív civilizációkat, mert azok léte nem a szereteten alapszik, ezért csak a pozitív földönkívüliekről vagyok hajlandó beszélni, vagyis alapvetően spirituális beállítottságú vagyok, és nem a technikára helyezem a hangsúlyt!

2011. márc. 12. 16:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Ufó kutató ,te hogyan kommunikálsz a földönkívüliekkel?!
2011. márc. 12. 21:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Megnyalja a mosolygós bélyeget és máris ottteremnek!
2011. márc. 12. 21:52
 18/19 A kérdező kommentje:
Neeeee nee báncsátok őket! Ők a kedvenceim!
2011. márc. 13. 13:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem is. Diator után rajtuk lehet a legnagyobbakat röhögni!
2011. márc. 13. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!