Hová tünk 404, diator, tryael, Szükari, UFO-kutató, UFO szakértő és a többiek? Hová tűntek a kriaxok, kriariaxok, plejádok, hrollok stb? Miért csak a reptoidokről van szó mostanában?
Kedves 16. válaszoló!
Hálám a sírodig, rosszabb esetben az ufóinvázóig, még rosszabb esetben valamelyik világvégéig fog üldözni.
Hosszú hetekre garantáltad a röhögésemet, köszönöm szépen!
Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez az egész egy bizonyos egyház tevékenysége amiben ismert hollywoodi hírességek is benne vannak.Megnevezni nem fogom az egyházat mert még a végén rám szállnak.John Travolta tag.
A lényeg hogy most egy nagy spirituális vallási misztifikációs üzleti hülyítés folyik és ebbe akarják átterelni az embereket.
Elég szomorú hogy így gazdagszanak meg a hülyíthető embereken,idetartozik a spirituális fejlődés,plejádok,akkor a különböző bio diéták,karma.
Mivel nagyok a társadalmi különbségek ezt bizonyos vallási társaságok kihasználják,főleg a könnyen manipulálható embereket , akik nem tudnak beilleszkedni a "normális" közösségebe.Eljátsszák miféle jótétlelkek aztán szépen lassan belevisznek egy spirituális mesevilágba.Bizonyítékok nem léteznek.Ébredjetek fel , én is hittem a plejádokban de a hit csak egy kapaszkodó , az igazi végső valóság nem létezik.
Persze...
Ennek semmi köze ahhoz. És nem kéne mindenben a rosszat látni. Vannak gonosz emberek is, igen, de nem egy egész "gyülekezet" lesz rossz.
A plejádokon kívül pedig mindent itt a gyk-sok találtak ki viccből, mert unatkoztak. A plejádok meg egy világméretű vicc. Ennyi.
Hová tünk 404, diator, tryael, Szükari, UFO-kutató, UFO szakértő és a többiek?
Masik bolygora települtek at.
Hová tűntek a kriaxok, kriariaxok, plejádok, hrollok stb?
A krixkraxok összekeveredtek, teljesen összegabalyodtak, es feldolgozza öket a fonalgyartas. A plejadokbol jo kis pledeket csinalnak, igy agynemükent vannak jelen az eletünkben. A hrollokbol lettek a trollok, ezert ilyen ez az oldal.
Miért csak a reptoidokről van szó mostanában?
Mert ezek mindenfele repkednek, mint a legyek.
:)
SZia én vagyok diator, engem többszőr töröltek az oldalról...
a lényeg az hogy itt vagyok.. De nem válaszolók, inkább csak olvasom az emberek véleményét....
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!