Mit csinál egy ufó kutató?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 21:40
1/15 kiflitolvaj válasza:
Ugyanazt, mint egy kincskereső, csak kevesebb sikerrel.
4/15 anonim válasza:
kamu videókat gyárt a youtubera illetve más kamu videókat nézeget és kommenteli
5/15 anonim válasza:
... na szerinted mit? mint a filozófusok ... kitalált történeteket gyárt tulajdonképpen annyiban különbözik egy hajléktalantól ,hogy ő a hazugságaival elég szépen keres... kb mint egy politikus....
6/15 SSJGoku válasza:
Fekete Grizlyembert keresi és kutatja nyomati!!!
7/15 Napkiraly válasza:
közmunkán sepri az aszfaltot az önkormányzatnál
8/15 anonim válasza:
Látogass el Sós Tibor ufó-kutató honlapjára vagy Viszkok Andráséra és megtudod! Egyáltalán nem az adófizetők pénzéből tevékenykednek, saját szabadidejüket feláldozva próbálnak minél több esetet összegyűjteni és feltárni!
Ugyanolyan átlagemberek mint én vagy te, csak szabadidejükben kutatnak, Viszkok András pl. nevelőtanárként dolgozik Bp-en és mellette az ufo-kutatás a szakterülete! Itt van néhány hasznos link róluk:
9/15 anonim válasza:
Megj: Nem is értem az olyanaok, akik csak elbagatellizállják a témát miért írnak az ilyen kérédésekre...de amiket írtam fenn, azt nézd meg, ott leírják pontosan mit csinálnak.
10/15 nagyköcsög válasza:
itas bodult álapotban halucinálva beképzel magának szörnyeket amik általában a háziálatai:DDDÉs a szörnyes élményeit közzé teszi a sajtoban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!