Mit csinál egy ufó kutató?
Mennyi idióta tudatlan van.Mennyetek bibliát olvasni.:D:D
Az való nektek.
Méghogy költi az adófizetők pénzét=nagyon elvagy tájolva haver
Kamu videókat gyárt=nagyrészben ők visgálják meg hogy eredeti vagy hamis.
Azt, amit én tegnap este. Figyeli az eget. Meg videókat néz.
Csak ő pénzt kap érte, én meg unatkoztam. :D
Semmi értelmeset...
Munka mellett (vagy helyett) "ufókokat kutat" és próbál minél több balekot megvezetni, hogy aztán azok hiszékenységét kihasználva megszedje magát (előadások, könyvek, találkozók... egész iparág épült az ufológiára és egyéb áltudományokra, milliárdos bevétellel).
Milliardos bevetel? Az meg hogy?
En meg sosem fizettem azert mert kamu videokat neztem a youtube-on vagy hulyesegeket olvastam a GYK-n XD
Bar talan a TV ado ide esik, mert szoktam nezni az Ancient Aliens sorozatot s jokat rohogot rajta :) Plane amikor hozzanemertok beszelnek tudomanyos dolgokrol, az a kedvencem. Az egyik reszben fejtegettek, hogy a granitot (ami kulonben szemmel lathatolag voros homokko volt XD )csakis es kizarolag gyemanttal vagy lezerrel lehet vagni. Nyilvan a pasasnak fingja nem volt a Mohs skalarol. A granit max. 7-es szoval a gyemantol kivul a topaz es korund is vagja. De egy gyengebb minosegu granitot akar a sima kvarc is :) Ez csak azert tunt fel, mert veletlenul geologiat vegeztem. Szoval a nyakamat ra, hogy mas tudomanyos dolgokrol is ugyanilyen hozzanemertessel allitanak baromsagokat, csak nem tunik fel, mert azokhoz nem ertek. De mas azert meg jokat derulhet rajtuk.
"Mit csinál egy ufó kutató?"
eszetlenkedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!