Hová tünk 404, diator, tryael, Szükari, UFO-kutató, UFO szakértő és a többiek? Hová tűntek a kriaxok, kriariaxok, plejádok, hrollok stb? Miért csak a reptoidokről van szó mostanában?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 21:54
11/29 anonim válasza:
Diator itt van, csak más néven.
12/29 anonim válasza:
Nincsen ilyen, hogy tíltólistája van valakinek. A nick van tíltólistán. Mertt hülyeségeket írt.
14/29 anonim válasza:
Elmentek nyaralni a Nibirura pár hétre.
15/29 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy melyik fórumra mentek, mindig olyan jókat röhögtem rajtuk. :/
16/29 anonim válasza:
18/29 anonim válasza:
Én is tudtam neki írni üzenetet :)
19/29 anonim válasza:
"404 most ezredes lett"
Hol lett ezredes?
20/29 anonim válasza:
Micsoda humoros ez a linkelt oldal:DDD Azt hiszem olvasgatok még 1 kicsit, annyira vicces a sok ufó fan..:D Az meg főleg, h olyan dolgokat írnak, amikről lövésük sincs, egyik mondatukkal tagadják a másikat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!