Mint tenétek, ha UFO invázió lenne?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi rá az esély, hanem arra, hogy mit tenétek akkor? UFO-hívők ti mit tenétek ilyen helyzetben? vajon meghajolnátok röhögve várnátok a hálát egy hosszú vigyorral gondolva arra, hogy nektek volt igazatok? Szkeptikusok nem hinnétek a
szemeteknek. gondolva arra, hogy tömeges hallucináció részesei vagytok. és ennek tudatában várnátok a pusztulást? vallásosak örülnétek, hogy beköltöztök a paradicsomba? sátánisták nektek amúgyis mindegy a pokol számotokra a kánaán...
Üdv, J2.0
2014. jan. 4. 16:10
42/43 anonim válasza:
Mostantól én leszek J Ügynök amúgyis a testvérek megosztoznak a nickneveken.:D
43/43 anonim válasza:
Megkérném őket hogy vigyenek el egyet oda ahol ők élnek. Esetleg adjanak ajándékba egy kiselejtezett UFO-t, amit hétvégi nyaralóként használnák, néha tenger felett lebegve, néha tenger alatt, néha egy pálmafás szigeten, stb. De nem hinném hogy az egykori nácik által kifejlesztett korongrepülők mai pilótái ebbe belemennének. Főleg úgy hogy többségük amerikai és én nem jól beszélni angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!