Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mint tenétek, ha UFO invázió...

Mint tenétek, ha UFO invázió lenne?

Figyelt kérdés

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi rá az esély, hanem arra, hogy mit tenétek akkor? UFO-hívők ti mit tenétek ilyen helyzetben? vajon meghajolnátok röhögve várnátok a hálát egy hosszú vigyorral gondolva arra, hogy nektek volt igazatok? Szkeptikusok nem hinnétek a

szemeteknek. gondolva arra, hogy tömeges hallucináció részesei vagytok. és ennek tudatában várnátok a pusztulást? vallásosak örülnétek, hogy beköltöztök a paradicsomba? sátánisták nektek amúgyis mindegy a pokol számotokra a kánaán...

Üdv, J2.0

2014. jan. 4. 16:10
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Ha azt kutatod elég lenne magadat jobban szemügyre venni szinte mindent megtudnál
2014. jan. 4. 17:07
 12/43 A kérdező kommentje:
#11 Ilyen megnyilvánulásra nem reagálok Nos, ha komolyan akarsz beszélgetni keresd fel az asszisztensemet. ő a komoly én vagyok a humoros.. légyszíves a kérdésre válaszolj vagy menj kocsikáz tovább! :D
2014. jan. 4. 17:17
 13/43 anonim ***** válasza:
A kocsimat elvitték csak rollerem van mint Dzsudzsi-nak!
2014. jan. 4. 17:18
 14/43 Spock parancsnok válasza:
Valószínűleg ugyanazt amit általában. Kirk kapitánnyal, a Csillagflotta más hajóival együtt vissza térnénk és segítenénk! A flotta szabályzatának megfelelően evakuálnánk a bolygót!
2014. jan. 4. 17:30
 15/43 kuglófevő válasza:

Szinte biztos hogy vannak idegenek.

Nem nagyon lepődnék meg ha idejönnének.

Bár úgy gondolom valamilyen módon kapcsolatot akarnának velünk létesíteni.

Ha e nélkül érkeznének meg akkor az első reakcióm az lenne:

Mik azok a fények?

És Puuuuf rajtam landol az űrhajó :D

2014. jan. 4. 17:38
 16/43 A kérdező kommentje:
Istenem mit vétetem, hogy így megvagyok átkozva? normális válaszokat várok vagy ne is szóljatok hozzá a kérdéshez idiótákkal vagyok körülvéve. (-_-)?
2014. jan. 4. 17:44
 17/43 James T. Kirk ***** válasza:
Remélem Spockra nem értetted ezt....megharagszik....és ha egy vulcani megharagszik....akkor megharagszik.
2014. jan. 4. 17:47
 18/43 anonim ***** válasza:

J ügynök tudom, hogy a dezinformáció az elsőszámú eszközük, de azért olyat mégse állítson, hogy maga a Doktor. Az teljességgel lehetetlen. Ugyanis már vagy 1000 éve én vagyok a Doktor.

Emberek nyugalom, a következő 20 évben nem lesz UFO invázió. Kivéve akkor ha valami megváltozik az időfolyamban.... És erre elég nagy az esély.... Meg az a múltkori eset....

De nem kell aggódni én mindent megoldok.

Üdv, a Doktor (földi álnevén D.W.)

2014. jan. 4. 17:55
 19/43 A kérdező kommentje:
#18 De bizony Spockra is értettem most mi lesz megvertek Spockkal? figyelmeztetlek százszor láttam rocky balboa című díj
2014. jan. 4. 17:56
 20/43 A kérdező kommentje:
Mostmár kezd idegesíteni ez a rohadt iphone "rocky balboa című filmet"
2014. jan. 4. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!