Mint tenétek, ha UFO invázió lenne?
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi rá az esély, hanem arra, hogy mit tenétek akkor? UFO-hívők ti mit tenétek ilyen helyzetben? vajon meghajolnátok röhögve várnátok a hálát egy hosszú vigyorral gondolva arra, hogy nektek volt igazatok? Szkeptikusok nem hinnétek a
szemeteknek. gondolva arra, hogy tömeges hallucináció részesei vagytok. és ennek tudatában várnátok a pusztulást? vallásosak örülnétek, hogy beköltöztök a paradicsomba? sátánisták nektek amúgyis mindegy a pokol számotokra a kánaán...
Üdv, J2.0
Szinte biztos hogy vannak idegenek.
Nem nagyon lepődnék meg ha idejönnének.
Bár úgy gondolom valamilyen módon kapcsolatot akarnának velünk létesíteni.
Ha e nélkül érkeznének meg akkor az első reakcióm az lenne:
Mik azok a fények?
És Puuuuf rajtam landol az űrhajó :D
J ügynök tudom, hogy a dezinformáció az elsőszámú eszközük, de azért olyat mégse állítson, hogy maga a Doktor. Az teljességgel lehetetlen. Ugyanis már vagy 1000 éve én vagyok a Doktor.
Emberek nyugalom, a következő 20 évben nem lesz UFO invázió. Kivéve akkor ha valami megváltozik az időfolyamban.... És erre elég nagy az esély.... Meg az a múltkori eset....
De nem kell aggódni én mindent megoldok.
Üdv, a Doktor (földi álnevén D.W.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!