Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi rá az esély, hanem arra, hogy mit tenétek akkor? UFO-hívők ti mit tenétek ilyen helyzetben? vajon meghajolnátok röhögve várnátok a hálát egy hosszú vigyorral gondolva arra, hogy nektek volt igazatok? Szkeptikusok nem hinnétek a
szemeteknek. gondolva arra, hogy tömeges hallucináció részesei vagytok. és ennek tudatában várnátok a pusztulást? vallásosak örülnétek, hogy beköltöztök a paradicsomba? sátánisták nektek amúgyis mindegy a pokol számotokra a kánaán...
Kérdező! Nekünk más dolgunk van az Enterprise legénységével! Az űr felderítése! Csak szóltam hogy meg fog haragudni...mivel jól ismerem! Ő az elsőtisztem és az egyik jó barátom! Egyszer azt mondtam neki hogy "Füli", és megharagudott....2 percen keresztül haragudott. Szörnyű élmény volt!
2014. jan. 4. 18:03
22/43 Spock parancsnok válasza:
Kérdező! Én csak leírtam mit tennénk! Még nem tartunk ott hogy haragudjak! és mivel elég messze vagyunk a Földtől, nem nagyon lenne rá esély hogy bárki is bántsa Önt az Enterprise bármely tisztje közül! Szóval nem kell aggódnia!
2014. jan. 4. 18:08
23/43 A kérdező kommentje:
Kedves D.W. fogad el, hogy én vagyok a Doktor nőgyógyászként kezdtem pályafútásomat. Kedves James T. Kirk=Spock parancsnok egy és ugyanaz a személy. ezt még a vak is látja.
2014. jan. 4. 18:08
24/43 James T. Kirk válasza:
Én nem vagyok vulcani....főleg nem Spock...én Kirk kapitány vagyok, ő meg az elsőtisztem.
2014. jan. 4. 18:11
25/43 Spock parancsnok válasza:
"ezt még a vak is látja"
Ugye tudja, hogy a vak az azért vak, mert nem lát?
2014. jan. 4. 18:18
26/43 A kérdező kommentje:
James T. Kirk Ja, én meg kínai nagy fal vagyok. mi lesz, ha nem hiszek neked tovább fogsz kínozni star trek videókkal vagy megnézted velem a
barátok közt című párodiát? én gyerekkorom óta csillagkapu rajongó vagyok a goa-uldok velem vannak.
2014. jan. 4. 18:22
27/43 James T. Kirk válasza:
Hát nem tudom mit vársz tőlem, tán egy közös képet Spockal? :) Bocs, nincs több hozzáfűzni valóm! Már megint a Hídra kell mennem....eddig pihentem, irány a meló.
2014. jan. 4. 18:31
28/43 A kérdező kommentje:
#27 Majd nem leszel ilyen vicces, ha deneutralizálak téged és Spockot Ügynök képességeimnek hála ki tudom szűrni a hazugokat.
Üdv, J Ügynök
2014. jan. 4. 18:38
29/43 A kérdező kommentje:
Spock te valóban egy star trek figura vagy? sztem a csenő manók sokkal vagányabbak. lehettél volna helló kitty. De nem neked a Pocokot kellet leregelni. a múltkor volt egy reklám is valami Pocok szerepelt benne meg a danone activia.. Ó az nagyon király volt. :-D
2014. jan. 4. 19:35
30/43 Spock parancsnok válasza:
#28 Bocsánat, de nem értem miről beszél... Jobb lenne ha megpróbálna összeszedettebb sértésekkel előállni! Vulcani vagyok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!