Mint tenétek, ha UFO invázió lenne?
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi rá az esély, hanem arra, hogy mit tenétek akkor? UFO-hívők ti mit tenétek ilyen helyzetben? vajon meghajolnátok röhögve várnátok a hálát egy hosszú vigyorral gondolva arra, hogy nektek volt igazatok? Szkeptikusok nem hinnétek a
szemeteknek. gondolva arra, hogy tömeges hallucináció részesei vagytok. és ennek tudatában várnátok a pusztulást? vallásosak örülnétek, hogy beköltöztök a paradicsomba? sátánisták nektek amúgyis mindegy a pokol számotokra a kánaán...
Üdv, J2.0
Azt hiszem lakatlan területre mennék el. Ahol tudnám, hogy van valami barlang esetleg régi bánya tárna, amelyben el lehet bújni.
Bár mivel váratlan támadás érne, nem tudsz megfelelő mennyiségű élelmet elpakolni, csak egy időre elegendőt, de amennyit csak tudok azt el is vinném magammal.
Kerülném a nagyvárosokat és a nyüzsgést.
Nem hiszem, hogy az alienek az erdőkbe, barlangokba keresnének és pusztítanának, sőt szerintem a tanyákat is elkerülnék a pusztaság közepén. Szóval tuti a városokat és falvakat támadnák le először.
Én biztos, hogy nem esnék kétségbe. Ügynökként higgadtnak kell, hogy maradjak
Üdv, J Ügynök
Leszedném őket a kertemben felállított plazmaágyúval.
Üdv: X ügynök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!