Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mint tenétek, ha UFO invázió...

Mint tenétek, ha UFO invázió lenne?

Figyelt kérdés

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi rá az esély, hanem arra, hogy mit tenétek akkor? UFO-hívők ti mit tenétek ilyen helyzetben? vajon meghajolnátok röhögve várnátok a hálát egy hosszú vigyorral gondolva arra, hogy nektek volt igazatok? Szkeptikusok nem hinnétek a

szemeteknek. gondolva arra, hogy tömeges hallucináció részesei vagytok. és ennek tudatában várnátok a pusztulást? vallásosak örülnétek, hogy beköltöztök a paradicsomba? sátánisták nektek amúgyis mindegy a pokol számotokra a kánaán...

Üdv, J2.0

2014. jan. 4. 16:10
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
Gondolom nézhetném az idegenekről szóló filmes dömpinget, ami váltaná a szuperhősöket:D
2014. jan. 4. 16:11
 2/43 A kérdező kommentje:
# 1 De csak híradó menne látástól vakulásig:-D
2014. jan. 4. 16:22
 3/43 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem lakatlan területre mennék el. Ahol tudnám, hogy van valami barlang esetleg régi bánya tárna, amelyben el lehet bújni.

Bár mivel váratlan támadás érne, nem tudsz megfelelő mennyiségű élelmet elpakolni, csak egy időre elegendőt, de amennyit csak tudok azt el is vinném magammal.

Kerülném a nagyvárosokat és a nyüzsgést.

Nem hiszem, hogy az alienek az erdőkbe, barlangokba keresnének és pusztítanának, sőt szerintem a tanyákat is elkerülnék a pusztaság közepén. Szóval tuti a városokat és falvakat támadnák le először.

2014. jan. 4. 16:28
 4/43 A kérdező kommentje:

Én biztos, hogy nem esnék kétségbe. Ügynökként higgadtnak kell, hogy maradjak

Üdv, J Ügynök

2014. jan. 4. 16:31
 5/43 anonim ***** válasza:
"Mint tenétek"...! Remélem, téged már el is vittek! És hogy vissza sem hoznak...
2014. jan. 4. 16:31
 6/43 A kérdező kommentje:
#5 Nagyon vicces vagy én nem szerepelek a kérdésben. Ügynökként semleges vagyok az inváziók engem nem fenyegetnek. De kíváncsi vagyok a civilek véleményére...
2014. jan. 4. 16:40
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
A civilek elárulnák az ügynökök helyét így az idegenek békén hagynák őket. Tökéletes harci meggyezés!
2014. jan. 4. 16:51
 8/43 anonim ***** válasza:
100%

Leszedném őket a kertemben felállított plazmaágyúval.

Üdv: X ügynök

2014. jan. 4. 16:51
 9/43 anonim válasza:
Mit tennék? talán bontanék még egy sört!
2014. jan. 4. 16:59
 10/43 A kérdező kommentje:
Kedves x ügynök én nem egy egyszerű ügynök vagyok én magam vagyok a Doktor nem is értem, hogy idáig nem tűnt fel én kíváncsi vagyok a civilek véleményére legyen az troll vagy akármi. kutatóm az elbutulást. :)
2014. jan. 4. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!