Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mint tenétek, ha UFO invázió...

Mint tenétek, ha UFO invázió lenne?

Figyelt kérdés

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi rá az esély, hanem arra, hogy mit tenétek akkor? UFO-hívők ti mit tenétek ilyen helyzetben? vajon meghajolnátok röhögve várnátok a hálát egy hosszú vigyorral gondolva arra, hogy nektek volt igazatok? Szkeptikusok nem hinnétek a

szemeteknek. gondolva arra, hogy tömeges hallucináció részesei vagytok. és ennek tudatában várnátok a pusztulást? vallásosak örülnétek, hogy beköltöztök a paradicsomba? sátánisták nektek amúgyis mindegy a pokol számotokra a kánaán...

Üdv, J2.0

2014. jan. 4. 16:10
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
megtanulnék helyesen írni..
2014. jan. 4. 21:32
 32/43 A kérdező kommentje:
#30 Én nem sértegetlek csak kíváncsi vagyok vulkánban születtél? 21:32 lődd le magadat próbálok kommunikálni egy idegen fajjal irigy vagy? Ülj fel egy hétfarkú lóra, s repülj! :D
2014. jan. 4. 22:13
 33/43 Spock parancsnok válasza:

Rendben!

Vulcan egy bolygó. Ott születtem, igen.

2014. jan. 4. 22:29
 34/43 A kérdező kommentje:
#33 De jó neked engem örökbe fogadtak állítóg az igazi anyám kútba akart fojtani mondván, hogy én vagyok a gonosz és, hogy az első szavam is trágár volt. pedig nem is igaz én maga a megtestesült jóság vagyok asszem valamikor elmegyek arra Vulcan bolygóra, ha munkám és időm engedi. ott is vannak ügynökök?
2014. jan. 4. 23:03
 35/43 anonim ***** válasza:
nem szivnek tobb fuvet :DDD
2014. jan. 5. 00:37
 36/43 anonim ***** válasza:
Amíg van keményre fagyott disznószelet a fagyasztóban addig azzal védekeznék... majd felgyújtanám magam és rávetném magam az egyikre. Magammal vinnék egyet mint Dugovics Titusz. Bár ezt majd még átgondolom...
2014. jan. 5. 03:15
 37/43 A kérdező kommentje:
#35 Ne füvezz annyit ismerek egy jó pszichológust, aki majd segít. #36 piromániás vagy? neked gyerekkorodban nem mondták, hogy ne játssz az étellel? más gyerekek örülnének egy szelet kenyérnek te pedig a hússal játszol? Spock azon a Vulcan bolygón vannak csinos Vulcan lányok?
2014. jan. 5. 07:07
 38/43 Spock parancsnok válasza:
#34 Nincsenek ügynökök, de bárkit szívesen látnak ott.
2014. jan. 5. 12:23
 39/43 anonim ***** válasza:
Én a Reder -en születtem, már vagy 150 földi éve. És ha UFO invázió lenne, akkor ha megtámadnak, akkor én visszatámadok.Amúgy meglepne, de nem tartom teljesen lehetetlennek. Bár nem értem minek jönnének ide. (Igaz én is idejöttem).
2014. jan. 6. 14:26
 40/43 anonim válasza:

Nem tudom mennyire komoly ez a kérdés de én komolyan válaszolok.

Én elsősorban nagyon örülnék neki mert bebizonyosodna hogy igazam volt. De ha elkezdenének csak úgy embereket mészárolni akkor én otthon szépen nyugodtan megvárnám a halált. Elmenekülni nem lenne értelme mert ha váratlanul jönnek nem tudok megfelelően felkészülni rá. MOst ez mondom de őszinte leszek veled... biztos hogy nem ezt tenném mert akár mennyire biztos vagyok a létezésükben pánikolnék hogy meghalok. Valószínűleg összepakolnák némi konzervet, vizet és fegyvert(kést, fejsze, balta amit találok) és elmenekülnék a családommal az erdőbe(szerencsére a közelünkben van erdő) és egy barlangban letelepednénk. Elkezdenék vadászni. Az állatok bundáját meleg takarónak használnám a húsát megsütném és azt ennénk. Néha néha visszaszöknék a városba és megpróbálnák szerezni gyógyszereket, ruhát élelmet, vizet és fegyvert. Aztán elmennék túlélőket keresni akiket elvinnék a barlangunkhoz mert több esélyünk van ha többen vagyunk. Röviden ennyi.

2014. jan. 6. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!