Lehetséges hogy ufo-t/ufokat láttam? (többi lent) Valaki látta rajtam kívül?
Figyelt kérdés
éjfélkor 2014.01.01. 00:00 kor mikor ment a himnusz a tv-ben nézek kifele és látok egy tüzijátéknak tünő fényt menni megy megy még mindig megy szép lassan egy ívben majd lassan ugyanazon az utvonalon egy másik és utána még egy,azonos távolságra egymástól majd az ég közepén lassulnak (ugyanazt a távot megtartva) megállnak majd elkezdenek egymáshoz közelíteni egy háromszöget formálva (de nem mennek egybe) és utána elhalványulnak
VALAKI LÁTTA RAJTAM KÍVÜL?? én csepelröl néztem és észak fele láttam
2014. jan. 1. 00:10
32/35 anonim válasza:
Szia! Mi is láttuk, kb 8-an. Gyálon voltunk egy házibuliban, és pontban éjfélkor kimentünk a kertbe pezsgőt bontani, és akkor láttuk, hogy egy sárgás fény halad lassan az égen. Azt hittük tűzijáték, de nem függőlegesen, hanem vízszintesen haladt. Aztán megjelent még egy ugyanolyan. Már bánom, hogy nem néztük tovább, hogy mi lesz belőle, buliztunk tovább. :(
33/35 A kérdező kommentje:
a kérdés feltétele es válaszod közt 1 év eltérés van, ami annyit von maga után hogy az ufók minden év első napján éjfélkor eljönnek
2015. febr. 20. 22:57
34/35 anonim válasza:
Hoppá... csak most látom a válaszodat, így 9 hónap elteltével. Észre sem vettem az 1 év eltérést! Van 3 és fél hónapunk, Szilveszterkor figyeljük az eget! :D
35/35 A kérdező kommentje:
jaja
2015. okt. 19. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!