Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges hogy ufo-t/ufokat...

Lehetséges hogy ufo-t/ufokat láttam? (többi lent) Valaki látta rajtam kívül?

Figyelt kérdés

éjfélkor 2014.01.01. 00:00 kor mikor ment a himnusz a tv-ben nézek kifele és látok egy tüzijátéknak tünő fényt menni megy megy még mindig megy szép lassan egy ívben majd lassan ugyanazon az utvonalon egy másik és utána még egy,azonos távolságra egymástól majd az ég közepén lassulnak (ugyanazt a távot megtartva) megállnak majd elkezdenek egymáshoz közelíteni egy háromszöget formálva (de nem mennek egybe) és utána elhalványulnak

VALAKI LÁTTA RAJTAM KÍVÜL?? én csepelröl néztem és észak fele láttam

2014. jan. 1. 00:10
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

0:57 igazad van mikor olvasom mások ilyenjét sokat énsem hiszek el de van amelyiket igen szoval mindenki dontse el hogy az az volt vagy sem (én tudom hogy ez csak az lehetett)

kíváncsi vagyok mas is látta-e ezt más szemszögből esetleg videót is csinált volna amúgy meg tök logikus hogy miert ma jöttek.

2014. jan. 1. 01:02
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ez nagyon hasonlít arra, amit a rokonaim láttak, még 97'-ben (igaz, én akkor épphogy megszülettem, így azt az esetet személyesen nem láttam), itt Debrecenben a főtéren.

Vizualizálva a mozgást és a haladást, elég valószínű, hogy valóban mást láthattál, de pontosan nem tudom, és biztosra mondani sem. Később alaposabban megvizsgálhatom az esetet, de mivel te láttad, a fő eszköz, amit vizsgálnod kell, a te birtokodba van: maga az, amit láttál.

Nyáron hasonló megfigyelésekre fogok tudni indulni pár kutatóval, illetve ismerősökkel, és ha hasonló jelenséget látunk, talán magyarázatot találunk majd több dologra is, akár az ügyeddel kapcsolatban. Remélem, így lesz.

Viszont a fényjelenségnek oka van. Ha rejtve akarnának maradni, megtették volna, itt is, mint sok más esetben figyelemfelkeltő célja van.

2014. jan. 1. 01:08
 13/35 A kérdező kommentje:
értem sok sikert a kutatáshoz, tuti hogy nem repülök mert nem állnak meg egy helyben, lehet hogy helikopter de miert lenne ilyen közel egyszerre 3??? tűzijáték???? két percig nem marad fent fölég nem 20 kilométert megtéve
2014. jan. 1. 01:11
 14/35 A kérdező kommentje:

[link]

erre mondjuk azt mondom hogy kamu

2014. jan. 1. 01:18
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy olvasgatok, többen is látták, ha felkerül valami kép, vagy felvétel róla, akkor valószínűleg hozzám is elkeveredik, amennyiben így van, megvizsgálom.

Ki tudja, ha ennyire gyorsan terjed a hír, talán a híradóban is hallhatjuk. Fogalmam sincs, a mai nap folyamán is szó esett nemrég feltűnő gabonakörökről, ami nem meglepő.

Bár nem hiszem, hogy az újévhez köze van. Már csak azért sem, mert számukra teljesen más a datálás. Persze lehetséges, hogy itt néha esetleg alkalmazkodnak, de nem hinném.

2014. jan. 1. 01:18
 16/35 NevoBP válasza:
de durva! en videken voltam a nyaron, apamnak 24 hektar terulete van ami csak mezo volt akkor amikor ott voltam. baratnommel setalunk kint este, es egyszercsak 4 egymas mellett levo fenypont jelent meg. fenyes volt ugyanakkor nem vakitott es kozel sem volt. ott alltunk es szajtatva neztuk. es ugy mozgott, hogy fel egy kicsit, aztan atlosan balra le vissza fel stb. tehat szogletes uton haladt es osszevissza. de nem sokakat. ezer szazalek hogy nem repulo, az nem igy megy. tehat ez egy helyben mozgott. negy fenypont szAbalyosan egymas mellett. nem is csillagokat lattam azoktol a pontoktol meg joval nagyobb. egyszer unokatesom baratja is latta, nem hittem el amikor meselte. es en is ott lattam ahol o.
2014. jan. 1. 08:30
 17/35 A kérdező kommentje:
darv te hol olvastad hogy masok is lattak ? en sehol nem talalok semmit
2014. jan. 1. 11:08
 18/35 anonim ***** válasza:

Hisz még te tetted közzé ezt a kérdésed ott.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5215..

Legalábbis remélem, hogy jól olvastam. Szerintem ugyan azt láthattátok, bár arról fogalmam sincs, te merre laksz.

2014. jan. 1. 11:32
 19/35 A kérdező kommentje:
igen az +1 ember de a tobbi kamu aki valaszolt
2014. jan. 1. 11:48
 20/35 anonim ***** válasza:

Lényegtelen, értem én a szarkazmust (most kivételesen).

És figyelmetlenség: Tudom, hol laksz, csak nem néztem a címkéket.

2014. jan. 1. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!