Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges hogy ufo-t/ufokat...

Lehetséges hogy ufo-t/ufokat láttam? (többi lent) Valaki látta rajtam kívül?

Figyelt kérdés

éjfélkor 2014.01.01. 00:00 kor mikor ment a himnusz a tv-ben nézek kifele és látok egy tüzijátéknak tünő fényt menni megy megy még mindig megy szép lassan egy ívben majd lassan ugyanazon az utvonalon egy másik és utána még egy,azonos távolságra egymástól majd az ég közepén lassulnak (ugyanazt a távot megtartva) megállnak majd elkezdenek egymáshoz közelíteni egy háromszöget formálva (de nem mennek egybe) és utána elhalványulnak

VALAKI LÁTTA RAJTAM KÍVÜL?? én csepelröl néztem és észak fele láttam

2014. jan. 1. 00:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Én nem ezt láttam, hanem kb fél 1-kor kint lógtam az ablakban (XX. kerületben lakok), hogy nézzem a tüzijátékokat, erre délkeleti irányból felbukkant a panelházak felett egy pirosan világító fénypont. Olyan volt, mint egy fényesebb csillag, csak piros. Elment a nekünk szemben lévő ház felett északi irányba majd mikor a másik fölé ért, eltűnt, valszeg felhőbe ment. Kb. fél perc telt el, mikor felbukkant egy újabb fény, ami ugyanilyen volt, de annak a fénye néha fehéresedett aztán visszaállt pirosra. Ez is ugyanott tűnt el, ahol az előző. Majd ezután jött még egy, ugyanonnan jött és ugyanott tűnt el.

Nem lehettek repülők, mert nem villogtak, hanem folyamatosan világítottak, a 2. színváltós fény pedig nem villogtatva változtatta a színét, hanem átmenetesen.

Másrészről a fények erősek voltak, tehát látni kellett volna magát a gépet is, hiszen ha erős a fény, akkor valszeg alacsonyan repült. Még hozzátenném, hogy semmi hangja nem volt egyiknek se.

2014. jan. 1. 14:30
 22/35 James T. Kirk ***** válasza:
Bocsi...mivel szilveszter volt, úgy gondoltuk Spockkal hogy kirúgunk a hámból...ment a buli ezerrel....Spock annyit ivott, hogy még röhögött is, és folyton azt szajkózta hogy ő tud egy király dolgot... Amit láttál az az Enterprise volt...többet nem iszunk....
2014. jan. 1. 14:32
 23/35 A kérdező kommentje:
Szerintem tegnap éjfélkor jöttek az ufók kihasználva a tűzijátékokat... ezzel gondolva hogy majd a fényeikről azthiszzük hogy tüzijatek... ITT VOLTAK :D
2014. jan. 1. 15:43
 24/35 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Ha bele gondolsz, elég fejlettek. Amennyiben rejtve akarnának maradni, azt úgy tették volna.

Másrészt miért akarnának rejtve maradni? Se lelőni, se pedig megdobálni nem fogjuk tudni őket, úgyhogy csak a civilek miatt valószínűleg nem is akartak volna leplezni magukat, és a tűzijátékok fényében meglapulni.

Persze első ránézésre lehet benne logika, de nem hiszem, hogy összefüggés van a kettő között. Ilyenkor így is többen nézik az eget, nem csoda, hogy többen látták. Ha nem újév lenne, és nem lett volna tűzijáték, valószínűleg nem az eget fürkészte volna szinte mindenki. Én pedig mindig, amikor kijutok, és az igazság az, hogy nem ritkák az ilyen jelenségek, ha jókor vagy jó helyen. És minél többet vagy kint, annál több esélyt adsz Nekik.

2014. jan. 1. 15:58
 25/35 A kérdező kommentje:
lehetseges hogy jartak mar itt 20 30 eve es egyeseget kotottek hogy csak 2014 ben johetnek ujra es igy fugg ossze 00:00 val
2014. jan. 1. 19:53
 26/35 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező az általad belinkelt képnek egyszerű a magyarázata. a tükröződő nap lencsefényfoltja

hozta létre ezt a képet. :-)

2014. jan. 1. 20:12
 27/35 anonim ***** válasza:

Nem kötöttek egyezséget, és nem 30-40 évente járnak ide. Sokkal sűrűbben.

Legutóbb 8 nappal ezelőtt láttam Őket, de a közelebbi jelenlétükre utaló jeleket még 2 nappal ezelőtt is észleltem.

Az a baj, hogy a mai ember nem sűrűn nézi az eget, mert vagy ideje nincs rá, vagy a szobába húzódik a négy fal közé, vagy részeg. Már önmagában ez szűkíti annak az esélyét, hogy lásd Őket. Más részt ha nem vagy rá nyitott, és nem tudod, mit vagy Kit keresel (Kiket), akkor nem is valószínű, hogy megfelelően fogod szelektálni a látottakat.

2014. jan. 1. 20:15
 28/35 anonim ***** válasza:

Tegnap este Budapesten (Fényes Adolf utca 28) szilvesztereztem és este 9-10 körül, amikor odakint iszogattunk, alapoztunk a bulira én és a barátaim is láttunk fénygömböket.

Egyszerre 3-at. Aztán szépen eltűntek, de rá 5 percre ismét megjelentek, de akkor már 4-en voltak. Az a baj hogy simán lehetett kínai lámpás is, de fogalmam sincs mi lehetett őszintén megmondva.

2014. jan. 1. 20:59
 29/35 anonim válasza:

Most független leszek a korábbi válaszoktól. UFO-k léteznek, és én ebben biztos vagyok, viszont az észleléseknek csak nagyon kis része azonosítható földönkívüli tevékenységként.

70% az, ami megmagyarázható földi eredetű jelenségekkel 25% az, amelyik nem biztos, vannak látszólagos magyarázatok, de nem állnak elég stabilan, tehát, nem kizárt, hogy tényleg UFO-król van szó, és van 5%, amire nincs ésszerű magyarázat...

Négyféle találkozást különböztetünk meg:

-Az első típus: Amikor fizikai bizonyítékot találunk a földönkívüliekre, konkrétan még nem látjuk őket, csak a tevékenységeik nyomait észleljük, gondolok itt a gabonakörökre, vagy az irreálisan magas radioaktív, vagy röntgen sugárzásokra, egyes területeken, de ezeknek többsége megmagyarázható, az észlelések 65-70%-a ilyen

-A második típus az, amikor az égen látjuk a járműveiket, vagy fényeket, többnyire ez is megmagyarázható: lampionok, repülők, optikai csalódások stb...

ez az észleléseknek olyan 15-20%-át adják

-A harmadik típus már egy kissé emlékezetesebb élményt nyújt, itt beszélünk arról, mikor magukat a lényeket látjuk, általában csak messziről, de elég közelről ahhoz, hogy tudjuk:"Ez nem földi eredetű!" Ezek az észlelések is a vitatott 25%-ot erősítik

-A negyedik: Ez a legfélelmetesebb, legbizarrabb találkozási forma,ami ember és földönkívüli közt történhet, ugyanis ezek a hírhedt elrablások,akik egy negyedik típusút éltek át, azokat lehetetlen meggyőzni arról, hogy ezek nem űrlények voltak, általában embertelen kísérletek zajlanak le ilyenkor, ez adja a rejtélyes 5%-ot, valamint a Rooswell-i eset '47-ben

Ez egy második típusú, ami a kérdésben volt, tehát többségében megmagyarázható esetekhez tartozik, de nem zár ki minden kétséget!

2014. jan. 2. 11:39
 30/35 anonim ***** válasza:
Kedves # 29 ugyan azt vallom, amit te szerintem Idegenek léteznek sőt lehetségesnek tartom, hogy jártak már a földön persze nekik is van magánéletük nem jönnek a földre 8 napota. De vannak megmagyarázhatatlan jelenségek ennek ellenére őket nem érdekli a szilveszter, karácsony, vagy húsvét, van. ők teljesen más mértékegységgel mérik az időt, mint az emberek Qurvára nem érdekli őket az ünnepek. és megvan mindennek az esélye persze, hogy az ufo észleléseknek is. De az is kétséges, hogy mit nevezünk UFO-nak az UFO szó, nem feltétlenül jelenti földönkívüliek jelenlétét U.F.O.=Unidentified Flying Object magyarul: (Azonosítatlan Repülő Tárgy.) nem lehetünk elvakultak, ahogy az előző hozzászólók. :-D Darv ne kapáloz 404et nem fogod utolérni soha. én is eljátszottam ezt annó az előző felhasználómal... :-D
2014. jan. 2. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!