Este láttam valamit mozogni, mi lehetett? Többi lent
Figyelt kérdés
Hát 2.-os gyerek méretű volt, s fel alá mozgott a farakás előtt, nem árnyék, szellemek meg nem léteznek. Kutyám sokkal kisebb, mivel nem először láttam, ezért itt kérdem meg, hogy mi lehetett. Az idegen lényekben inkább hiszek, mint sem szellemekben. Mikor le akartam menni, bement a farakás mögé, s mikor lent voltam a kertkapu a farakás mellet nyitva volt.2013. okt. 22. 17:48
1/14 Szecsői Tibor válasza:
Pl. lehetett egy másodikos gyerek.
3/14 A kérdező kommentje:
A kertfelé 2,5m magas és 50 cm vastag betonfal, kapaszkodók nélkül..
2013. okt. 22. 17:56
4/14 anonim válasza:
Kettő kisgyerek (testvérek) fáznak otthon látták van fád vittek kötelet átdobták a másik felét a kerítésen az egyik gyerek fogja a másik mászik. Dobálja át a fát adfig a másik belerakja a talicskába, megtelt a talicska meglátod az egyik gyereket elbújik megvárja még elmész visszamászik. Futnak haza a talicskával befűteni.
5/14 anonim válasza:
De ügyes szürke másodikos gyerek! Artista lesz belőle.
7/14 anonim válasza:
Jóska gyerek volt,nálla volt a zsíroskenyér.És menekült mert az anyja üldözte bézbózütőve.
8/14 anonim válasza:
Bár az is lehet, hogy patkány volt, vagy macska.
9/14 anonim válasza:
sztem Kóbor kutya volt. a második tipp: egy hobbit a zsákosok családjábol, volt harmadik tipp egy zsákos kutyának varázsolt hobbit. akit megszált egy reptoid szellem
10/14 anonim válasza:
Honnan tudnánk te ostoba? Tán mi láttuk? Ez olyan, mintha itt kérdezném meg, hogy ki kopogott tegnap, mert nem nyitottam ajtót, mert más dolgom volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!