UFO volt Michigan felett? Melyik faj lehetett az vajon?
Figyelt kérdés
Fényes azonosítatlan repülő tárgy, vagy gömb repül át 12.én éjszaka Michigan felett. A szemtanú beszámolója szerint: Ez talán a legjobb közeli találkozás volt amit valaha láttam, a videó pedig szolgáljon bizonyítékként.
A csodálatos felvételt egy otthoni biztonsági kamera rögzítette 2013 október 12.-én éjjel 02:15-kor. A két pont alul kislámpák fénye a szemtanú kertjének hátsó részén. Ha jobban megfigyeljük a jelenséget, láthatjuk a fénycsóvát a fák lombjain és a kerti tóban tükröződve. Ezek mellett jól látható, hogy a fénylő tárgy mérete nem lehetett nagyobb körülbelül 30-40 centiméternél. Egy valódi UFO felvételt láthatunk, vagy egy ügyesen kitalált átverést? Vajon melyik faj űrhajója lehett ez ? Mit akarhattak ottan?
Ez egy felderítő energiagömb, amit talán a lumbulábiak vagy a poloskoidok küldtek.
2013. okt. 21. 20:52
3/10 anonim válasza:
Végünk. A vogonok itt vannak.
2013. okt. 21. 21:22
4/10 acelsziv válasza:
Nem, nem, gyerekek... Ez minden bizonnyal egy hutt szállítóhajó volt, ami Jabbát, a huttot hozta az Oprah showba
2013. okt. 21. 21:23
5/10 anonim válasza:
MEGHALUNK!!! VILÁGVÉGE!!!
2013. okt. 21. 22:04
6/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem UFO volt.
2013. okt. 21. 22:22
7/10 anonim válasza:
Szerintem ez egy troll.
2013. okt. 22. 09:28
8/10 anonim válasza:
Annyira unalmasak már ezek a "melyik faj lehetett" kérdések. Tényleg ennyi tellik tőled, hogy ilyenekre vadászol a neten és feldobod ide? És még az alkérdést is csak kopizod a paranormális oldalról. Szánalmas. Legalább az ötvenedik ilyen kérdésed, és szerintem te sem akarsz rá választ, csak unatkozol.
2013. okt. 22. 10:02
9/10 anonim válasza:
múltkor én is láttam UFO-t csak be voltam baszva és elfelejtettem :D
2013. nov. 10. 14:50
10/10 anonim válasza:
Eljonnek az ufok es ilyen partyfenyeket nyomatnak nekunk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!