UFO Brazília felett. Mit szolsz? Melyik faj lehetett?
Figyelt kérdés
Repülő csészealj alakú tárgy lebegett az égen Brazíliba, Três Pontas városa felett augusztus 26-án.
http://www.youtube.com/watch?v=I9ImLzDbdq4
2013. szept. 16. 09:04
3/11 Shai-Hulud válasza:
"Repülő csészealj alakú tárgy"
Azért ez nem semmi! :-)
4/11 anonim válasza:
ezek webtoidok, egy oly ritka faj amelyik képes feltölteni magáról exkluzív videókat. pesze csakis a youtube,on a video nézettségébből nyernek üzemanyagot Az űrtutazás-hoz vagy a híperugrás-hoz. xDDDDD
5/11 anonim válasza:
Elképesztő, ahogyan rángatja magával a felhőket is. És milyen gyorsan változtat irányt! Figyelitek? Ez biztosan nem földi technika. Tényleg, mejik faly lehet? De kár, hogy anorexiás Veronka nincs már közöttünk. Ő megveccőzné aloút, s rögtön mondaná a tutit. ;-)
6/11 anonim válasza:
Forgatják a következő évad Doctor Whot
7/11 anonim válasza:
Gyurcsány ott forgatta a youtube-ra a következő nagy filmjét. Utána Rioban táncolt a fő téren pucéran majd egy transzival szobára ment.
9/11 anonim válasza:
humanoid volt, valószínűleg, az usa-ban élő 14-16 év körüli, hímnemű egyed.
Szülei jó anyagi körülmények között élnek, és megengedheti magának, h egész nap a gép előtt d öglik, és szerkeszti a jobbnál jobb videókat, amiket aztán felpakol a netre, h utána másnap a suliban elmondhassa, nini én megint egy új videót raktam fel.
itt kelet európában meg a sok kiskamasz...uhh ufo, melyik faj volt ez????
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez egy hülyevagyoid volt! Bár lehet, hogy az idiótaakérdezőoidoktól lopta az űrhajoidját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!