Mi van, ha mi az ufok egy mátrixvilága vagyunk? Vagyis ha szimuláció vagyunk és az ufok tervezték a világegyetemünket és mi csupán programok vagyunk?
A napokban láttam egy cikket: [link]
És innen jütt az ötlet, hogy talán ufok terveztéka világegyetemünket és mi a programjukban "élünk".
Még az is lehet, hogy az ufok tervztek a világegyetembe más élő bolygót is, ami miatt léteznek a mátrixvilágba is ufok (mi számunkra!)
Több benne az igazság mint gondolnád.
Azok a lények, akik képesek olyan távolságokból idáig(föld) eljönni, anélkül hogy mi a a legszuperebb észlelő berendezéseinkkel felfedeznénk az ő jeleiket, feltételez egy igen magas fokú technikai fejlettséget.
ha vissza tudnám keresni a régebben kimentett cikkek közül azt ami ide passzolna bemásolnám.
A lényeg, hogy ők nem vagy a jelen időben vannak jelen, hanem képesek a dimenziók közötti síkokon is utazni.
a technológia az amit mi még nem értünk, nekik meg természetes.
A cikk hosszasan foglalkozott az ilyen idősíkok által történt befolyásokkal, meg még sok mindennel.
Elmondani túl nehéz nekem, mert régen olvastam már.
A lényeg, hogy mi most a 3. dimenzióban vagyunk.
Vannak akik a 4,5,6 dimenzióból jönnek el hozzánk.
És vannak akik ezeknek a dimenzióknak sokadik síkjáról.
vagyis a köztük lévő térből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!