Honnan tölthetném le a GTI Racing nevű (autós) játékomhoz a magyarosítást?
Figyelt kérdés
Nekem eredetileg németül van meg és szeretném az anyanyelvemen játszani !
Lehetséges ez ?
2013. nov. 8. 18:18
1/4 anonim válasza:
Nem nagyon, mert nem híres játék. Nem nehéz a navigáció, ha tudsz angolul elleszel, elszúrni úgy se tudsz semmit. Játék közben nyomd meg az Alt + Tab gombokat, és legyen megnyitva Google (vagy egyéb) Fordító. Kész. Nem nehéz játék. Eredetibe van meg, vagy letöltötted? Ha igen, honnan töltötted le? :D
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem meg van az eredeti magyarul de ez egy crack-elt változat mert az eredeti-m állítólag csak a Windows Xp-t támogatja... :(
Csak barangoltam a neten és ráakadtam...
Sajnos nem emlékszem pontosan melyik oldalról :(
2013. nov. 12. 19:31
3/4 anonim válasza:
Pedig jó lenne, mert nekem egyszer meg volt eredetibe, csak szgépes ügy miatt eladtuk. Pedig végig se játszottam. :( Úgy végigjátszanám. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nézd meg a Pirate Bay-en
Nem vagyok biztos benne de úgy tudom ,hogy fent van !
2013. nov. 16. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!