Mi van, ha mi az ufok egy mátrixvilága vagyunk? Vagyis ha szimuláció vagyunk és az ufok tervezték a világegyetemünket és mi csupán programok vagyunk?
A napokban láttam egy cikket: [link]
És innen jütt az ötlet, hogy talán ufok terveztéka világegyetemünket és mi a programjukban "élünk".
Még az is lehet, hogy az ufok tervztek a világegyetembe más élő bolygót is, ami miatt léteznek a mátrixvilágba is ufok (mi számunkra!)
Lehet benne valami. Ha hasonó téma érdekel, akkor ez is tetszeni fog szerintem :)
kicsit hosszú, de a valóság természetét marha jól leírja.
Yetti, az sem kizárt, hogy a minket létrehozók is egy program részei, akiket ugyancsak létrehoztak valami ufok!
hisz, ha nagyon okosak lennénk, akár mi is létrehozhatnánk egy ilyen élő szimulációt! az sem kizárt, hogy képesek leszünk erre! én hiszek benne!
remélem egyszer kdierül az igazság! lehull a lepel a dolgokról és tudni fogjuk a dolgokat!
nekünk embereknek jogunk van tudni mik vagyunk!
Ha ez igaz, szerintem nagy bajban vagyunk. Nem tudhatjuk, hányadik fokú szimuláció a miénk, ezt kéne kideríteni. Az egész Univerzum lépcsőzetesen vagy rétegesen egymásba vagy egymásra épülő világokból (= programokból, mátrixokból?) épülhet fel ilymódon.
A mi problémánk itt az, hogy mennyire vagyunk szuverének, szabad akaratúak, és ez éppen a programlépcsőben elfoglalt helyzetünktől függ: hol is vagyunk tulajdonképpen? A lépcsőzet elején, közepén, végén? Hányadfokú összetettségről lehet szó? Mekkora komplexitás végül is ez az egész, ami tulajdonképpen egy fraktális alakzat lehetne? Itt jöhet képbe a végtelenség kérdése: lehet-e végtelenül sok mátrix ismételten egymásba ágyazva és akkor végül is eredetileg mi vagy KI hozza létre?
Ha programok vagyunk, akkor mivel bizonyítod, hogy a világegyetem szinte végtelen? Szerinted az összes molekulát, atomot, elektront, miegymást képesek megjeleníteni egy számítógéppel? Elmondanám, hogy végtelen nagyságú tér megjelenítéséhez végtelen nagyságú számítógép kellene. Ráadásul ilyen részletességben. De ha nem hiszed, akkor öld meg magad. És akkor törlődsz a programból.
Mellesleg a kérdésedben hangozzak akkora hülyeségek, hogy az hihetetlen. Egyszerűen ellentmond mindennek. Ha igaz, akkor fölösleges ufókról meg szellemekről beszélnünk. vagy a programozók azokat is betáplálták? A szellemeket? Meg a teret, meg az időt, meg a gravitációt, meg a fényt, meg a fájdalmat, meg hogy képesek vagyunk gondolkodni? Akkor az is a programozók hibája, hogy valaki szkeptikus? Kérdező, ezek szerint te is erre csak azért jöttél rá, mert az alkotóid ezt akarták?
Az az igazság, hogy nem, de te kérdező igen nagy hülye lehetsz. Kérek, tudom hogy az ezotériába vagyunk, de legalább egy kicsit gondolkodjatok, mielőtt hülyeséget irogattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!