Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi van, ha mi az ufok egy...

Mi van, ha mi az ufok egy mátrixvilága vagyunk? Vagyis ha szimuláció vagyunk és az ufok tervezték a világegyetemünket és mi csupán programok vagyunk?

Figyelt kérdés

A napokban láttam egy cikket: [link]

És innen jütt az ötlet, hogy talán ufok terveztéka világegyetemünket és mi a programjukban "élünk".

Még az is lehet, hogy az ufok tervztek a világegyetembe más élő bolygót is, ami miatt léteznek a mátrixvilágba is ufok (mi számunkra!)

2013. dec. 29. 09:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9-es, te hülye. Azért nem tudnak átjönni a mi világunkba, mert csak a számítógépben vannak meg. Ha valamelyikőtöknek lenne egy kis ilyen ismerete, akkor tudná, hogy a monitor megjeleníti csak a dolgokat. A mi világunkba hogy jöhetne már át? Az, hogy te valamit látsz a sík monitoron, még nem jelenti azt, hogy a számítógépbe befelé tényleg egy világ van. Ennyi erővel, ha rajzolok valamit, akkor az miért nem éled fel? Miért nem léphetek bele a jól megszerkesztett rajzomba? Mert csak mi látjuk 3D-nek, fogjátok föl, hogy nem lehet ilyen programot létrehozni.Valószínű, a program beállítja, hogy a 10 billiárd galaxisban lévő 10 trilliárd csillag belsejében 500 millió fok legyen. És közben a világűr azért tágul folyamatosan, mert a programot fejlesztik. Mi?
2013. dec. 29. 15:42
 12/24 anonim ***** válasza:

Bocsi, most kicsit elírtam, 10-est akartam írni :D

De én a 9-es vagyok, és lehet hülye vagyok, de igazam van :)

És nem tudtok belekötni HA HA HAAA!

2013. dec. 29. 15:43
 13/24 Grielean ***** válasza:
Gondolom alapszinten sem konyítasz semmiféle programozáshoz. Ugyanis bármilyen programról is beszéljünk, az sosem úgy működik, hogy nesze neked néhány tulajdonság, innentől azt csinálsz, amit akarsz. Egy programnak meg kell határozni, hogy mit, hogyan, mikor, miért tegyen vagy tehet. Ha meg valaki ilyen valósághű programot képes készíteni, az nem lehet annyira hülye, hogy a programokba azt a tudatot is beleprogramozza, hogy ő program. Hisz ebből sosem lenne szimuláció.
2013. dec. 29. 18:28
 14/24 A kérdező kommentje:

"Ha programok vagyunk, akkor mivel bizonyítod, hogy a világegyetem szinte végtelen? Szerinted az összes molekulát, atomot, elektront, miegymást képesek megjeleníteni egy számítógéppel? Elmondanám, hogy végtelen nagyságú tér megjelenítéséhez végtelen nagyságú számítógép kellene. Ráadásul ilyen részletességben. De ha nem hiszed, akkor öld meg magad. És akkor törlődsz a programból."

Senki sem mondta, hogy végtelen a világűr, ez egy feltételezés csak, tehát nincs bizonyíték rá! Lehet, hogy korlátai vannak, éppen annyi hogy belefér mondjuk kb. 100 faj bolygója, naprendszere. Akik tervezték az univerzumunkat lehet nem olyan fizikai törvényekkel bírnak, mint mi, ezért valószínű rengeteg adatot tudnak tárolni! Jobb lenne ebben az esetben nem emberi mértékekkel gondolkodni!

2013. dec. 29. 18:36
 15/24 A kérdező kommentje:

"Mellesleg a kérdésedben hangozzak akkora hülyeségek, hogy az hihetetlen. Egyszerűen ellentmond mindennek. Ha igaz, akkor fölösleges ufókról meg szellemekről beszélnünk. vagy a programozók azokat is betáplálták? A szellemeket? Meg a teret, meg az időt, meg a gravitációt, meg a fényt, meg a fájdalmat, meg hogy képesek vagyunk gondolkodni? Akkor az is a programozók hibája, hogy valaki szkeptikus? Kérdező, ezek szerint te is erre csak azért jöttél rá, mert az alkotóid ezt akarták?"

Nem fölösleges ufokról, szellemekről beszélni, mert az sem kizárt, hogy több valóságsíkot teremtettek nekünk a programozóink, lehet hogy tényleg van szellemvilág a programban, hisz azt tervezték nekünk! Az ufok sem ellenetmondásosak, még ettől igaz lehet! Sőt még az ősi idegenek teória is igaz lehet! Tehát a teremtőink (őket is lehetne ufoknak nevezni) megteremtették a szimulációs programot, amelyben létrejöttek a bolygók, majd létrejött az élet bizonyos bolygókon! És az idegenek ettől meglátogathatnak minket, hisz ők is a program részei! De lehet ők is sejtik, hogy a program részeik, mint mi!

A programozók valószínű egy egy nagyon bonyolult szimulációsprogramot csináltak, amihez hozzá se tudunk szagolni! így nem téged programoztak szkeptikusnak, hanem ezt dobta a gép a sok együttható eredményeként!

2013. dec. 29. 18:45
 16/24 A kérdező kommentje:

"Előző vagyok. Ha az ufók teremtették a "mátrix" világunkat, akkor nincsenek ufók. Hiszen ez a mi teremtett világunk. Csak azokat nevezhetnénk ufóknak, amiket külön beprogramoztak a világunkba. De szerintem hagyjuk ezt a hülyeséget, 1000 ok van, amiért ez lehetetlen, inkább tegyél fel valami más hülye kérdést."

De az ufok teremtették a világegyetemünket, de attól még a programban lehetnek klasszikus ufok is, tehát a teremtett, programozott világunkból! Tehát ők biztos ufok, akik a programban élnek! De a teremtőnk, a programozó is ufo, mert ekünk egy idegen lény, pont mint a programban a más bolygóról ideutazott lény!

2013. dec. 29. 18:48
 17/24 anonim ***** válasza:

m.pcforum.hu/hirek/14225/Kiderulhet+hogy+csak+szimulacio+-e+az+univerzum+amiben+elunk.html

elsőre tényleg baromságnak tűnik, de végsősoron logikus, hogy ha lehetséges ilyen szimulációk létrehozása - márpedig nagyon úgy tűnik, hogy lehetseges, hiszen mi is kepesek vagyunk már hasonlóra - akkor nyilván a szimulalt világok is létrehozhatnak újabb szimulációkat, ebből pedig az következik, hogy a szimulalt világok száma sokkal nagyobb lehet, mint a valós világok száma, ebből pedig az következik, hogy sokkal valószinűbb, hogy egy szimulalt világban élünk, mint az, hogy ez a valóság :-)

2013. dec. 29. 23:10
 18/24 A kérdező kommentje:

Igen, ez nem kizárt, az is lehet a tervezőink másképp érzékelik az időt! Ami itt nekünk 1 év, azt pl. a számítógépük lejátsza (szimulálja), feldolgozza fél óra alatt.

Hogy mi a céljuk ezzel? Nem tudom!

És az is kérdés, hogy világunk a készítők világának természeti törvényeivel működik vagy itt más körülmények vannak, mint a valóságban? Ami valószínű, hogy másak... annyi biztos, hogy brutálisan jó számítógép kell ehhez a programhoz!

2013. dec. 29. 23:23
 19/24 anonim ***** válasza:

7-es ismét:

Ami a válaszokból is rendre kiderülő tökéletlenségeinket illeti, azok legalább eléggé valódinak (őszintének, nem mesterkéltnek) tűnnek... :D

2013. dec. 31. 09:41
 20/24 osman alex válasza:
Hogy ha igaz amit kérdeztél akkor mi célja lenne??
2014. okt. 2. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!