Mennyi az esélye százalékban egy embernek, hogy uforablás "áldozata" legyen?
:)
Ha abból indulunk ki, hogy 100% valakit el fognak rabolni, mert ugye "volt már rá példa" ezek szerint. :)
Mennyi a darabszáma a földön élő élőlényeknek? Ebből hány darab képes embert rabolni, de ufónak mondható esetleg? Ha nincsenek itt, akkor is előfordulhat esetleg ( :) ) viszont akkor fel kell tételezzük, hogy valahol vannak, hogy el tudjanak rabolni. Biztosra akkor tudunk menni, ha keresünk egyet minimum, és megkérdezzük tőle el akar- e esetleg rabolni minket. Ha mást rabol el ( előfordulhat ugye ), akkor megint csak megszívtuk, mert számolhatunk most már azzal is, hogy nem minket választ a szemét idegen lény ( UFO ). Mennyi galaxist, abban hány csillagot, mennyi bolygóval, mennyi élőlénnyel, mennyi olyannal közülük, aki fejlett is annyira, hogy idejöjjön ( és ide is akar jönni ), és a sok itt élő ember között pont téged raboljon el? Erre vagy kíváncsi.
A véleményem szubjektív elég erősen :) ( és pontatlan is egyben ) de ha a földön minden egyes homokszemet külön külön befestenél egyforma színűre, és egyet másmilyenre, majd becsukott szemmel kivennél egyet, és pont az lenne, az az egy, amiből csak egy van, még ennek is nagyobb a valószínűsége, mint annak, hogy elraboljanak pontosan téged, vagy bármelyik embertársad az UFO-k.
Tömören: Fogd a 100%-od, és oszd el egy akkora számmal amekkorát ismersz vagy le tudsz írni ( hehe ), és megkapod annak a sokszorosát amit keresel. :)
Ja majd el felejtettem leírni az eredményt: 0,00000.... és még nagyon sok nulla mígnem egyszer csak lesz egy egyes valahol nagyon sok fény évnyi távolságban....1 :)... és még mindig hinnünk is kell benne, mert ugye van esélye matematikailag is bizonyítva persze ezek tükrében. Abba kell sajnos hagyjam az írást, mert éppen itt van egy :), amelyiket megpróbálom rábeszélni raboljon el téged,... habár az a végeredményt befolyásolná elég erősen, szóval inkább elfogyasztok vele egy kávét, és maradok semleges, jöjjön ki az eredmény úgy ahogyan annak ki kell jönnie. Viszont, ha belevesszük azt a tényt is, hogy rábeszélésre is rabolhatnak, nem csak passzióból, vagy kutatási célokkal, akkor az javít az esélyeden, elég erősen. Az viszont ront, ha nem lehet rábeszéléssel meggyőzni, hogy raboljon el. Persze ha önként mennél vele, akkor megint csak, csökken, mert ugye az már nem rablásnak számít.
Mennem kell, kihűl a kv-m. :))
Úgy szeretem ezeket a vitákat, direkt röhögni járok ide.bár a trollkodást nem szeretem.
Na írok én neked, nektek valamit:
1. Szerintem van rá esély, nem'tom mennyi talán maximum 1-2% ami nem sok.keress értelmes könyveket, amiket itt Magyarországon is kiadtak, pl a világ leghíresebb ufo dossziéi, X aktái, stb címmel.
2. Én elhiszem, azt, hogy vannak UFO-k mer' mé' ne? Annyi ilyen típusú van a youtubon, aminek ha 99.9% hazugság/ vagy más megmagyarázható valami akkor is van ott egy tized százalék, mire nem tudod azt mondani, hogy hülyeség, még ha megrögzött anti UFO fanatikus vagy is.
3. Amúgy meg írom mindenkinek, aki csak trollkodni jár ide:
Nézzed a trollfészt, de hagyd békén a másikat, akik direkt érdeklődni jár ide, azt szeretné, hogy ÉRTELMESEN válaszoljanak a kérdésére/kérdéseire. már ha ismered ezt a szót, hogy ÉRTELMES, ami a trollkodókról nem mondható el.
Kedves VLother!
Szerinted tényleg 1-2% az esély rá???
Te kijártad az általánost?
Tudod mit jelent a matematikai 1-2%?
Azt jelenti, minden 100 ismerősödből a facebookon KETTŐT már elraboltak az ufók!
Idióta!! Még arra is 1 az egymillióhoz az esélyed, hogy bűnözők, vagy terroristák raboljanak el... nem hogy még ufók!!!
-Travis Walton
-Betty Hill
-Barney Hill
-Antonio Villas Boas
-Betty Andreasson
-Charles Hickson
-Calvin Parker
-Charles L. Moody
-Alan Godfrey
-Alfred Burtoo
-Whitley Strieber
Hogy mi lenne bennük a közös? Elsőre nem sok, de valami mégis akad. Őket már (feltehetően) rabolták el idegenek. Senki sem mondhat biztosra, semmit, de a tények elég különös esetekre engednek következtetni:
-Mindegyikük hosszú időre eltűnt
-Többségük megmagyarázhatatlan eredetű sérülésekkel kerültek elő
-Egyikük sem zavarodott bele a saját történetébe, akárhányszor megkérdezték őket, mindig el tudták mondani azt, amit legelőször a hipnózis alatt (igen hipnózis alatt, mert törlik az emlékeket, de a tudat alattiból visszahívható...) na már most ha hazudtak volna, valamilyen apró jelentőségű elemmel, akár akaratlanul is bővülhetett, vagy csökkenhetett volna a beszámoló
-Míg távol voltak még csak nyomukra sem bukkantak
-Egyesek olyan sokáig voltak távol, hogy halottnak nyilvánították (pl. Travis Walton)
Lehet hogy sokan azt hiszik, hogy 0-1% esélyük van arra, hogy elrabolják őket, de vajon a fent említett emberek közül ki gondolta volna, hogy egyszer még elrabolják?
Összességében én olyan 50%-ra tippelnék, mivel a világ miden tájáról érkeznek negyedik típusú találkozásról szóló élmények, (Főleg Amerika kontinenséről) de Európa, és Ázsia területén "sem idegen" a negyedik típus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!