Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyi az esélye százalékban...

Mennyi az esélye százalékban egy embernek, hogy uforablás "áldozata" legyen?

Figyelt kérdés

2013. dec. 14. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
93%

1) Kik azok az ősi idegenek??

2) Hol van a több százezer feljegyzés?Mondj már csak egy olyan esetet ahol bizonyítható,hogy tényleg megtörtént.

3) Ufók kur**ra nincsenek, legalábbis nem a közelben és még a büdös pi**ában se raboltak el soha senkit, én is ki tudok találni hülyeségeket,hogy láttam egy 3 fejű oroszlánt ami hitler beszédeket énekelt 4 szólamban, csak tudod bizonyítani kéne, amit se te se én nem tudunk megtenni,így a több százezer ufós elrablásodnak annyi bizonyítéka van mint az én történetemnek.

2013. dec. 14. 23:31
 12/90 anonim ***** válasza:
Felugrott 2%-ra :-D
2013. dec. 14. 23:42
 13/90 A kérdező kommentje:

KRUTOJ PRIANIK:

1.) az ősi idegnek tulajdonképpen azok az ufok, akik őseinket látogatták meg az ősi időkben!! nézd az ősi idegenek sorozatot!

2.) sok százzere feljegyzés van, sok 100 dokumentumfilm is mutatott ufok által elrabolt embereket, de elég lenne a googlebe keress, egyből kiad egy cikket, pl. [link]

3.) de ufok vannak, már régóta alakítják a történelmünket is, a földön évezredek óta járnak ufok! a bizonyítékok ott vannak az ókor nagy gigantikus építményeiben, monolitjaiban, azokat ember nem építhette, csak ufok segítségével!

2013. dec. 15. 08:19
 14/90 anonim ***** válasza:

Igen. A femina tudományosan is bizonyított tényeket ír le, teljesen hihető módon. Csak úgy mint a dokumentumfilmek.

Te nem vagy normális. Ha elvisznek téged az ufók, remélem vissza se hoznak.

2013. dec. 15. 08:40
 15/90 anonim ***** válasza:
Mindenki ufo-hívőnek indul, csak van aki felnő.
2013. dec. 15. 09:00
 16/90 anonim ***** válasza:

KÉRDEZŐ

neked elmentek otthonról.De mindegy nagyra vagy a Google tudományoddal nem gondolod, hogyha a Marslakók létezése nem összeesküvés elmélet lenne, akkor a világon mindenki tudosulna róla (pl. híradók rádiókmüsorok újságokon keresztül stb.) még a csapból is ez folyna.De nem így van, mert a Marslakóknak van jobb dolguk annál, hogy a jelentéktelen földet látogassák!! feleslegesen linkelsz cikket Úgy mondom, hogy megértsd vak tyúk is talál szemet. 1 válaszadónak igaza van " Mennyi az esélye százalékban egy

embernek, hogy uforablás "áldozata"

legyen?" 0%

2013. dec. 15. 09:22
 17/90 anonim ***** válasza:
69%
Azért mondjátok ,hogy nincs ufo mert nem láttátok még? -.- Istent sem látják ,mégis sokan hiszik ...
2013. dec. 15. 09:33
 18/90 anonim ***** válasza:
22%
# 18 Én hányszor átkoztam el Istent. De mégis itt vagyok a qurva Istenit azért mert sokan hisznek valamiben nem jelenti azt, hogy valóban létezik. ezért nevezük "hitnek" nem tudománynak mert létezésük nem bizonyított, ha azt mondanám, hogy hiszek a Yeti létezésében hülyének néznél no én is így tekintek rátok.
2013. dec. 15. 09:48
 19/90 anonim ***** válasza:
Az Ufo a faszàt huzza belètek :D
2013. dec. 15. 10:04
 20/90 A kérdező kommentje:

Spicli besúgóka, túlzásba viszed a süket dumát, de mondom van bizonyíték hogy itt jártak az ufok! A gízai piramisokat csak nem gondolod, hogy kőpattintással építették? Nem is beszélve a Puma Punkuról! Nézz kicsit utána a dolgoknak!!!

Korábban még be is avatkoztak az ufok a történelembe, most már a háttérben vannak, de itt vannak és folyamatosan megfigyelnek!

2013. dec. 15. 10:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!