Bocsánat, hogy beleszólok ebbe a magvas vitába, de Kérdező, légy szíves máskor fogalmazd meg pontosabban, hogy mit akarsz kérdezni. Ez alatt azt értem, hogy az ufo nem egyenlő az idegen lényekkel, az az "ismeretlen repülő tárgy" angol kifejezés rövidítése. Tehát az uforablás, ahogy te fogalmazol, az az ismeretlen repülő tárgy elrablása.
Fentiek tükrében a kérdésedre a válaszom: annak az esélye, hogy egy Földre látogató idegen lénynek elrabolják az űrhajóját (akció közben vétlen emberi áldozatokkal), hát öléggé kicsi az esélye. Százalékos becslésekbe most inkább nem bocsátkozom.
2013. dec. 16. 21:12
62/90 anonim válasza:
Látszik hogy érdekli az embereket ez a téma. Némelyek akarnak tudni róla, némelyek nem. A válaszom: sokkal kisebb az esélye annak, hogy elraboljanak valakit, minthogy más módon kontrollálják azok akik szintén itt élnek a naprendszerünkben. Az ő fő módszerük a gondolat kontrol. A lélek irányítása a tudatosság szintje alatt. Hipnózis és annak speciális formái. No persze ez nagyon irreális tud lenni, mint ahogy a saját múltja(előző életei) is irreális a legtöbb embernek. Hagyjuk csak azt hinni az embereknek, hogy csak egyszer éltek, és hogy nincsen senki más az emberen kívül a világegyetemben. Ez a népszerű elképzelés ma, mint ahogy pár száz éve még úgy gondolták, hogy föld lapos.
2013. dec. 16. 21:41
63/90 anonim válasza:
Utolsó, te honnan rendelkezel ilyen tudással? Az egész puszta spekuláció és míg valaminek nem bizonyítod a létezését addig az nem is létezik ...
2013. dec. 16. 22:18
64/90 anonim válasza:
Így van. Amíg nem bizonyították, hogy a Föld geoid alakú vagy hogy a csillagokat nem a szél fújja egyik sem létezett :DD fuck logic
2013. dec. 17. 00:43
65/90 anonim válasza:
A létezését kell bizonyítani nem az alakját, a Föld esetében ..., vicces próbáltál lenni de nem sikerült, majd legközelebb.
2013. dec. 17. 01:02
66/90 anonim válasza:
"Amíg nem bizonyították, hogy a Föld geoid alakú vagy hogy a csillagokat nem a szél fújja egyik sem létezett :DD fuck logic"
Hát ez tényleg fuck logic.. :D Buta vagy, barátom, nem kicsit..
A Föld geoid alakú volt akkor is, amikor még nem tudtunk róla, ugyanez igaz a csillagokkal kapcsolatos állitásodra is ;)
2013. dec. 17. 09:09
67/90 anonim válasza:
Szia! Érdekes kérdés, látom foglalkoztat a téma és miután megkérdezted azt gondolom, hogy félsz ettől. Azt kell szerintem megfigyelni a rablások híradásából, hogy melyik az a terület ahol a legtöbb rablás történik. Vannak az idegenek által sűrűbben látogatott helyek, a többi területen szinte soha nem fordulnak elő. Azt gondolom, hogy azokon a helyeken relative nagy a rablás veszélye, míg máshol egyenlő a nullával. Ezek a helyek viszont nem Magyarország... és főleg elhagyott szabad területeken.. de tényleg nincs mitől tartanod! szép napot!
2013. dec. 17. 11:02
68/90 anonim válasza:
"Azt kell szerintem megfigyelni a rablások híradásából, hogy melyik az a terület ahol a legtöbb rablás történik. Vannak az idegenek által sűrűbben látogatott helyek, a többi területen szinte soha nem fordulnak elő."
Az utóbbiak közé(tehát ahol soha nem fordulnak elő) tartozik az egész Föld bolygó. Fogjátok már fel, marhák, nincsenek itt a bolygónkon semmiféle idegen lények..
2013. dec. 17. 12:42
69/90 anonim válasza:
"Az egész puszta spekuláció és míg valaminek nem bizonyítod a létezését addig az nem is létezik ..."
"A létezését kell bizonyítani nem az alakját, a Föld esetében ..., vicces próbáltál lenni de nem sikerült, majd legközelebb."
Teljesen mindegy, akkor is jó a példa ugyanezt a logikát követi amit te írtál. Ugyanúgy kellett bizonyíték arra, hogy a Föld nem lapos.
Sőt írhattam volna még ezer példát. Tessék a világegyetem sem létezett, mert régen úgy gondolták, hogy a Föld egy nagy téglalapban vagy akváriumban van benne. Tehát addig amíg fel nem fedezték, a világegyetem és más galaxisok sem léteztek, azon gondolkozást amit te követsz, nem? :)))
2013. dec. 17. 13:07
70/90 anonim válasza:
Akkor arra a "kockára amiben a Föld van" tekintettek világegyetemként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!