Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyi az esélye százalékban...

Mennyi az esélye százalékban egy embernek, hogy uforablás "áldozata" legyen?

Figyelt kérdés

2013. dec. 14. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:
Ja másrészt meg a "dokumentum filmjeid" annyira hitelesek, mint amennyire a Való Világban a te szavazatod dönt ...
2013. dec. 15. 17:32
 42/90 A kérdező kommentje:
épp, hogy elég erős lábakon állnak azok az építmények (és egyben bizonyítékok), ha neked nem elég a puma punku bizonyítéknak, akkor nem tudom mit kellene felmutatni...
2013. dec. 15. 17:47
 43/90 anonim ***** válasza:

Spiclike pajtikám, rajtam kívül nem lehet más 68-67 %-os, csak én?

Nem én írtam a kommentet, amire azt hitted.

Idegenek meg már rabolhattak el embert, olvasd csak el a kérdésem leírásában az anyagot igazoló linkekkel és ezt a tudomány embere állítja. Érdekes módon erre nem tudtatok válaszolni és elment más irányba a téma vagy csak trollkodásba..:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5069..

Üdv, George Adamski

2013. dec. 15. 17:48
 44/90 anonim ***** válasza:
Ennyi balf* szt egy rakáson. De magyarázd már el nekem, minek rabolják el az embereket az E.T-k évtizedek óta? miért jönnek a földre? mitől olyan különleges ez a sárdarab?
2013. dec. 15. 18:16
 45/90 anonim ***** válasza:
Jó bocsi akkor 100% hogy ember nem építhetett semmit,ha nemjönnek az idegenek még kunyhókban élnénk, sőt gravitáció se lenne.Neked nem furcsa ,hogy az ilyen"kézzel fogható tényekről" a direkt erre a témára specializálódott oldalakon kívül semmi nem számol be?
2013. dec. 15. 18:17
 46/90 anonim ***** válasza:

"ha neked nem elég a puma punku bizonyítéknak, akkor nem tudom mit kellene felmutatni"

Na jó, nézzük meg, mi is a Puma punku: egy rakás faragott kő. Én nem tudom, miféle logikai láncolat vezet oda, hogy földönkívüliek, egyáltalán hogy kerülnek itt egyáltalán szóba földönkívüliek?

Megtaláltuk egy ősi civilizáció építményeit, melyek meglepően precíz technológiával vannak faragva és elkészítve. Ennyi.

Az a hülye Daniken volt az, aki minden ilyesmibe elkezdett földönkívüli lényeket belekeverni, de remélem, hogy egyszer valaki bepereli ezért a sok hülyeségért..

BTW szerintem annyira nem is meglepő a Puma punku, i.e. 1000 körülre teszik a keletkezését, amikor már a görögök is elég komoly szinten jártak az építészetben, szóval nincs ebben semmi földönkívüli, vagy ha igen, ennyire erővel firtathatnád a görög épületek fejlettségét is, érdekes, azt valahogy sohasem szokták az ufókra kenni..

2013. dec. 15. 18:19
 47/90 A kérdező kommentje:

Most komolyan egyáltalán mit kerestek ebben a témakörben, ha még az ufokban sem hisztek? Csak kötekedni akartok velünk?

Másképpen meg Daniken tudós, nem meseíró! és egyre nagyobb tisztelet övezi, egyre többen tartják hitelesnek elméleteit. Puma Punkut meg nem építhették emberek, abban a korban az embernek lehetetlen lett volna megmozdítani, pontosan megmunkálni, a hegy tetején azokat az óriásköveket! A görögök is valószínű az idegenektől tanulták a technológiát, mitológiájukban (ami valójában a történelmük) is megjelenik az a motívum, hogy az istenek (idegenek) tanítják az embereket erre-arra!

2013. dec. 15. 18:56
 48/90 A kérdező kommentje:

"Jó bocsi akkor 100% hogy ember nem építhetett semmit,ha nemjönnek az idegenek még kunyhókban élnénk, sőt gravitáció se lenne.Neked nem furcsa ,hogy az ilyen"kézzel fogható tényekről" a direkt erre a témára specializálódott oldalakon kívül semmi nem számol be?"

Nem azt írtam, hogy mindent az ufok építettek, hanem azt, hogy ezeket a kiemelkedő alkotásokat építették az ufok segítségével!!! mivel nem lehtett annak idejében a technológia az emberek kezében, csak idegen segítséggel voltak megvalósíthatók! és ez nagy különbség!

Azért olvashatók csak az ufo oldalakon ezek az elméletek, mert még csak most van ennek a tudománynak a reneszánsza, de előbb utóbb a tankönyvekben is meg fognak jelenni ezek a történelemértelmezések, csak várd ki a végét!

2013. dec. 15. 19:01
 49/90 anonim ***** válasza:

"Most komolyan egyáltalán mit kerestek ebben a témakörben, ha még az ufokban sem hisztek?"

Nincs benne a GYK szabályzatában, hogy csak UFO hívőknek szabad ideírni.

"Másképpen meg Daniken tudós, nem meseíró!"

Daniken egy író, köze nincs a tudományhoz, semmiféle tudományos tanulmányokat nem folytatott. Ráadásul többszörösen elítélt tolvaj és csaló.

"egyre nagyobb tisztelet övezi, egyre többen tartják hitelesnek elméleteit."

Senki sem tartja hitelesnek az elméleteit, ennek ékes bizonyítéka, hogy megkapta az Ignobel díjat.(Nem összekeverendő a Nobel díjjal, nézz utána, mi az)

"Puma Punkut meg nem építhették emberek, abban a korban az embernek lehetetlen lett volna megmozdítani, pontosan megmunkálni, a hegy tetején azokat az óriásköveket"

Miért vagy benne ilyen biztos? Csak mert olvastad valami ufós honlapon?

"A görögök is valószínű az idegenektől tanulták a technológiát"

Aham.. hát barátom, te még Daniken-t is túlszárnyalod, pedig az nem kis teljesítmény.

2013. dec. 15. 19:02
 50/90 A kérdező kommentje:

"Ennyi balf* szt egy rakáson. De magyarázd már el nekem, minek rabolják el az embereket az E.T-k évtizedek óta? miért jönnek a földre? mitől olyan különleges ez a sárdarab?"

MI miért megyünk folyamatosan a víz alá, az égbe, az őserdőkbe tanulányozni az állatokat/növényeket? Hát azért, mert tanulhatunk tőlük, testi adottságiknak kösöznhetően az emberiségnek hasznos dolgokat tudunk felfedezni (pl. gyógyszerek és mindenféle temrékek)!

Hát az ufok si ezért járnak ide, kísérleteznek, tanulmányoznak, hogy maguk számára hasznos dolgokat tudjanak megvalósítani!

2013. dec. 15. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!