Szeretem ezt a kategóriát, főleg az ufo részét. Minden
nap alig várom hogy felnézzek és leoltsak valami
fanatikus korong hódolót. Ti is így vagytok ezzel?
21/26 A kérdező kommentje:
sceptic, köszönöm, h megírtad, így már tudom kik ők...épp rájuk gondoltam, de van még egy két ilyen átszellemült egyén itt.
Annácska, és Adamski nálam is sokszor kiverik a biztosítékot. a képtelen történetekkel Sokszor nem értem, a dührohamaikat, amikor ellenkező válasz érkezik ezek ketten bólogatásra vágynak. nem válaszra ha valaki ellentmond akkor azonnal érkezik a lepontozás. más
emberek, véleményét Képtelennek meg hallgatni pedig ez lenne az oldal lényege. Üdv, Jigsaw Hivatásos szkeptikus és kételkedő.
2013. nov. 14. 13:11
23/26 A kérdező kommentje:
24/26 anonim válasza:
Ja szerintem is azért vannak itt a legtöbben mert tetszik ez az arcnélküli dolog hogy nem tudjuk ki az de jót beszoltunk nagyon jó tényleg csak az a gond hogy ezen emberek többsége a valóságban beszari alak aki nem merné ugyan ezt mondani a valóéletben mert az oké hogy normális választkap az egyén de az hogy rögtön szrházinak van kezelve az már nem az ugy hogy ellehet gondolkodni a dologon pl.: volt asszem ilyen hogy mit tudom én kijét elvileg el rabolták az ufok ( talán anyát)erre olyan válaszok érkeztek hogy felcsinálták stb. az ok hogy nem hiszel pedig nagy a valószínüsége hogy van Darwint is hülyének nézték és nocsak talán tudott valamit? Meg lehet. Egy szó mint száz nem hiszel benne oké de kulturáltan pl.: vannak ufok erre nincsenek, nem hiszek bennük oké mondja a kérdező a meggyőző hülyeségét erre a válasz szevasz és vége. Azt mond amit akar nem irtok rá semmit de amugy át kéne menni a tudomány kategóriába és tudományosan szempontból meg lehet nézni a dolgokat. Ez a téma csak arról szól miben hiszel miben nem ha nem nem kell rá kattintani....... És kedves kérdező erről a magas inteligencia szintet igény lő kérdésről is meg van a véleményem miért nem mész nem virtuálisan oltogatni, mondjuk leállni az utcán, kocsmába stb. mint tudjuk a félelem nagy úr.... a sötétség eltakar.... stb. (Mielőtt engem is kikezdek a helyes írás miatt nem gépről irtam ezért kicsit zavaros a dolog). További szép napot!
2013. nov. 15. 22:23
Kérdező! A kérdésedből kitűnik hogy ez a foglalatosság számodra egyfajta érzelmi kiekégülés. Neked nem az a cél hogy megtudd az igazságot vagy hogy azt valakinek bemutasd. És nem is az a célod hogy hogy mások tapasztalatait megismerd és ezzel jobban megismerd a világot.
Ha már mindenképp érzelmi kielégülésre akarod használni ezt az oldalt akkor javaslom hogy a "LEOLTÁS" érzése helyett valami nemesebb, arra érdemesebb érzést válassz. Együttérzés, szeretet, testvériség érzése. Lehet válogatni.
2013. nov. 19. 18:59
26/26 anonim válasza:
na erre mar vissza sem irt a kis szkeptikus kommenthuszar. konnyu az esz neveben vaganykodni meg beugatni ugye...egy igazi szkeptikus szkeptikusan kezeli a hivatalos tudomanyt is, ezaltal eljuthat az osi idegenek temakorhoz, ahol kb nem a korong hodolok ertelmi es muveltsegi szinvonala az altalanos :D de el se jut idaig, mert amilyen buta muveletlen tufa az ilyen, nem olvas mitologiai temaju irasokat, mert azt hiszi hogy az ilyesmi csak az ostoba UFO-es ezohivoket erdeklik, akiket lazan egy kapal ala vesz mert annyira ostoba, Danikenrol meg csak annyit tud hogy egy ateistamaterialistaszkeptikusnak utalni illik ot is mert hulye UFO hivo. jaj istenem milyen idegesitoen buta szrok ezek :D de persze azert baromi vicces is, hogy ennek ellenere allandoan az esz es a racionalitas neveben csaholnak :D
2014. jan. 5. 15:42
Kapcsolódó kérdések: