Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szeretem ezt a kategóriát,...

Szeretem ezt a kategóriát, főleg az ufo részét. Minden nap alig várom hogy felnézzek és leoltsak valami fanatikus korong hódolót. Ti is így vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

2013. nov. 13. 19:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Régebben én is így gondoltam, de mióta elraboltak a reptoidok, már másként viszonyulok ehhez a témakörhöz. De látom ezt neked úgyis hiába magyaráznám ;)
2013. nov. 13. 21:11
 12/26 anonim ***** válasza:
Engem is elraboltak a reptoidok meg a szűrkék. De annyira szkeptikus vagyok hogy még így se hiszek bennük. Biztos én vagyok az ostoba :D
2013. nov. 13. 21:15
 13/26 anonim ***** válasza:
Ezt azért csinálod, mert rettentően unatkozol. Az életben egy unalmas ember vagy, akinek a szavára senki sem ad. De szerencsére itt van neked az internet, ahol arc és név nélkül oszthatod az embereket. Gondolom neked már csak ez az öröm maradt az életben...
2013. nov. 13. 23:59
 14/26 A kérdező kommentje:

utolsó, nem pont így van...akár a melóhelyen, vagy itthon is ha átjönnek az ismerőseim, direkt nézzük ezt a kategóriát, mert jobb mintha vicc újságot olvasgatnánk, az már külön öröm, h válaszolni is lehet.

és igen, ha te megtudod cáfolni a tudományt az ilyen neve nincs elméletek által, amik itt vannak, akkor sztem ez lesz itt a doktori disszertációd, és megkapod a tudományos fokozatot.

na ehhez kívánnék neked sok sikert:)

2013. nov. 14. 10:11
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha átmennek a barátaid, akkor tudod lehet beszélgetni is, tudom a facebookra vagytok már szocializálva, de azért létezik még az élő beszéd. Szerintem próbáljátok ki! :)
2013. nov. 14. 11:04
 16/26 anonim ***** válasza:

".de nagyon idegesítő, mikor már magas c-n kezdi a kérdését is, és utána a többi hozzászólásával, még jobban hergeli, aki ide ír."

Csak nem P.A.-ra és G.A.-ra gondolsz konkrétan, kérdező? :)

2013. nov. 14. 11:11
 17/26 A kérdező kommentje:

nincs fészbukom, sem más ilyen közösségi oldalam, talán egy haveromnak van...

de valószínűleg nem is lesz, nem az a korosztály vagyunk, hogy ott éljük a mindennapjainkat

2013. nov. 14. 11:15
 18/26 A kérdező kommentje:

P.A.

G.A. ezek mik?

most hírtelen nem ugrik be....

2013. nov. 14. 11:15
 19/26 anonim ***** válasza:
Prödl Annácska, George Adamski... Pontosan passzol a leírásod rájuk.
2013. nov. 14. 11:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Na de srácok hogy beszélhettek így eme szent témáról
2013. nov. 14. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!