Leírná nekem valaki, hogy milyen UFO-típusok vannak és hogy melyik veszélyes ránk nézve és melyik nem?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 18:52
1/11 anonim válasza:
Az agresszív Földönkívüliek veszélyesek lesznek majd ha eljönnek, márha eljönnek, a jófej Földönkívüliek meg nem bántanak! Most ahhoz, hogy ezt megtudd egy másik ember segítsége kellett? De most nincs igazam? Vagy nem erre gondoltál?
2/11 anonim válasza:
UFO = azonosíthatatlan repülő objektum
3/11 anonim válasza:
Én hármat ismerek amikről azt is tudom melyik fajé. Ezek:
Szivaralakú ufó - a reptoidoké
Csészealj alakú - a kis és nagy szürkéké (lehet hogy rosszúl, de úgy tudom, hogy a nagy fehérek is ilyenekkel járnak)
Fényből készült űrhajók - a Galaktikus Föderáció tanács fajtagjai járnak ilyenekkel, pl a plejádok.
Ezek közül az összes veszélyes ránk nézve.
4/11 anonim válasza:
Az ufók olyan repülő tárgyak, amelyek még nincsenek beazonosítva. Fajtájuk száma több száz. Néhány lehet, hogy veszélyes lenne, ha pont a fejedre esne.
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
hát amelyik egyenesen a fejed felé tart az veszélyes rád nézve (pl: azonosítatlan tányér, telefon, üllő, monitor, szék, gránát dinoszaurusz), amelyik pedig elkerül téged, az nem veszélyes rád nézve (pl:azonosítatlan tányér, telefon, üllő, monitor, szék - a gránáttal és a dinoszaurusszal jobb ha akkor is óvatosan vagy, ha csak elrepül melletted)
7/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Bocs, elrontottam a linket:
Ebben részletesen le van írva minden, a haver múltkor elhozta nekem.
10/11 blumerZero válasza:
Tényleg nem rosszból mondom de amint megláttam a kérdésed tudtam hogy valaki befog szólni emiatt.
UFO=azonosítatlan repülő tárgy.
de amúgy sokfajta létezik nézz utána interneten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!