Nem veszélyes ez egy kicsikét?!
Szerintem nincsenek a vilagürben ilyen ellenseges fajok vagy örültek mint az ember. :)
Ha esetkeg megis vannak, akkor azok meg nem tartanak ott, mint az ember, es nem tudjak elkapni.
Szerintem Rudolf Steiner irasaiban rejlik az igazsag (meg persze sokan masok is irtak erröl). Igaz, kisse tömeny, jol bele kell asni magunkat hogy megertsük. Leirja, ahogy evmilliokon at kialakulhatott egyik lenyböl a masik. Eszerint ezek a technikai dolgok nem tul nagy jelentösegüek a fajoknak, hogy ilyesmikkel foglalkoznanak, kb. mint jatszo kisgyerek szintü lenyek jatekai, ugy tekintenek szerintem a teveadasokra. Persze ebben benne van az en velemenyem is a teverö... :) Inkabb csak "felülröl nezem" :))
Nem veszélyes... Előbb utóbb úgyis eljönnek.
Üdvözlettel:
Reptoid Ezredes
Ha mondjuk pont a Mónika showt „kapják” el, az tuti egyenesen hadüzenetnek veszik.
Szerintem porig égetnék az egész földet.
Jaj, ne parázz már.
Ha létezik is földönkívüli élet, nem szükségszerűen vérszomjas galaxishódítók...
Kedves kérdező!
Ez NEM veszélyes de az is igaz hogy előbb utóbb úgyis megtalálnak minket.Miért venné ellenséges üzenetnek ha éppen elkapja az egyik sorozatunkat(Jóban Rosszban).Amúgy miért is sugározunk az űrbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!