Sokszor olvasom hogy a szellemidézésbe bele lehet halni. Ez most igaz? Hallottatok már ilyenről? De hogyan? Mitől olyan veszélyes?
Ezzel szerintem csak a gyerekeket rémisztgetik. Elég szkeptikus vagyok a témával kapcsolatban. Mindenki csak ilyen általánosságokat mond, hogy gonosz szellem, meg démon, meg maga az ördög.
Szerintem egyetlen magyarázata van a dolognak:
Ha sikerül is szellemet idézned, nem fog befolyásolni semmit az életedben. Aki árthat neked, az Te saját magad vagy. Ha elhiszed, és figyeled a rosszat az életedben, akkor bizony be is vonzod azt.
Egy jó tanács: Ha félsz a szellemidézéstől, ne tedd! Egyébként sincs rá szükséged.
Csak akkor szokott valami difi lenni ha csak úgy hepp-ből csinálják úgy hogy nem is tudják mit akarnak. Ilyen pl.: Néhány csajszi összehül hogy na most szellemetidézünk, 2 dolog történhet:
-1. semmi nem történik, elmennek úgy hogy baromság az egész
-2. Na ekkor van az hogy sikítva elrohannak valahova máshova.
Nem akarok szellemet idézni,csak foglalkoztat a téma.
De azért köszi.
Kedves drako,te rengeteget dolgot tudsz ezzel kapcsolatban.
Kifejtenéd bővebben?
Nem akarok szellemet idézni,csak foglalkoztat a téma.
De azért köszi.
Kedves drako,te rengeteget dolgot tudsz ezzel kapcsolatban.
Kifejtenéd bővebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!