Hallottatok már a dinoid-okról is?
"Az első ilyen teremtmény egy szárazföldi korai CETFÉLE volt (a jelenlegi delfinek és bálnák őse). Ők aztán kifejlesztettek egy primitív agrár-társadalmat, és egy nagyszerű képességet arra, hogy az elegendőnél több élelmet halmozzanak fel, amely elláthatja a másik két fejlettebb civilizációt is. Ez a korai cetféle-civilizáció ösztönzést és fejlett technológiát kapott, hogy élelem-előállító képességeit fejlessze. Könnyedén kielégítette a DINOID és REPTOID civilizációk élelem-igényét, és sikeres, bár passzív kapcsolatban állt mindkettővel. EZ A HÁROM CIVILIZÁCIÓ ÉVEKIG ÉLT EGYÜTT, és magas fokú együttműködést tudtak kifejleszteni minden szinten. Virágzott a kereskedelem, és úgy tűnt, a bolygó a legjobb úton van afelé, hogy a civilizált létformák és bolygó-gondviselők figyelemre méltó sokféleségét érje el"
Ezt itt olvastam:
Szerintem itt olvastad, vagy te vagy az ottani kérdező:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2313..
A kérdésre válaszolva: Na persze, dinoidok. Kac-kac.
Mi a bajod vele?
A belinkelt oldalt nézted? Nem én találtam ezt a dolgot ki!
Zoltán Kvantumfizikus válasza :
A kis szűrkék valóban a cetfélékből fejlődtek ki, de úgy tudom hogy másik bolygón. A földön csupán a Reptoidok őshonosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!