Kaposváron és környékén ti is hallottátok?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam bennt a szobában visszaaltatni a kisfiamat.Akkor hallottam egy olyan hangot mintha egy repülő haladna át felettünk(mostanában elég gyakori eset).De valahogy más volt a hangja olyan monotonhang.és nem 2-3 percig tartott.igaz egy út mellett lakunk egy 10emeletesbe a 7.en.lehetséges h az autók zaja volt vagy csak képzelődök.de eddig sosem hallottam....2011. aug. 24. 21:57
1/8 anonim válasza:
De én is hallottam... Amúgy meg mi olyan nagy ebben? Áthaladt egy ufó Kaposvár és környéke felett. Nagyon nagy dolog...
Ha elrabolni készülnek valakit már megtették volna.
2/8 A kérdező kommentje:
Kedves ezredes.szépen kérlek hogy ne fárassz le a hülyeségekkel.:)köszike.válaszolna vki normálisan?
2011. aug. 24. 22:10
3/8 anonim válasza:
Elmodnom oszinten en is hallottam ilyet csak hogy en Romaniaban mivel hogy egy katonai repter mellet lakom es ejjeli gyakorlatkor ... magyarorszagon is Szolnokon Papan Kecskemeten , es Taszar kornyeken szoval Taszar kozel van Kaposvarhoz lehetett legi gyakorlat ! es ha jol tudom Magyarorszag vasarolt 2 130 spectret amibol az egyik Szolnokon es a masik Kecskemeten van !
4/8 anonim válasza:
Mint már mondtam én is hallottam... Ennél normálisabb válasz aligha van.:)
Csak azt nem értem hogy mi ebben olyan érdekes. Lehet hogy ufó volt lehet hogy nem... Valami érdekes ezenkívül?
Ha elraboltak volna valakit az már érdekesebb lett volna...
5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom.azt igen h itt van Taszár nem messze de megtudom különböztetni a katonai repülők hangját más hangtól.lehet h csak én haluztam be mert vevő vagyok bevenni a hülyeségeket.de majdcsak kiderül h mi a szösz ez...:D
2011. aug. 24. 22:16
6/8 x) válasza:
Hidd el rengeteg féle katonai gép van és a legtöbbnek tök más a hangja :) múltkor én is meglepődtem, hogy ez meg mi szösz, valami UFO? de fölnéztem és egy egyszerű katonai gép volt...
7/8 A kérdező kommentje:
lehet h vmi új fajta sz*rság....:D
2011. aug. 24. 22:24
8/8 anonim válasza:
Néha felettünk is elhúz valami, mély hangja van, és sokáig hallani. Állítólag Herkules gépek. (Baráti társaságból hivatásos katona mondta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!