Valaki nyugtasson meg,13 vagyok és nagyon félek, ugye ufok nem rabolnak embert?
Figyelt kérdés
Azt hallottam valahol hogy éjszaka is elrabolhatnak bárkit, örökre be is zárhatják őket és hogy már sok embert elraboltak már. Iszonyatosan megijedtem, de nagyon...2013. szept. 27. 23:47
11/28 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Az Isten vigyáz rád,szeret téged.
És ha imádkozol ezt a kapcsolatot,érezni is fogod.:)
12/28 anonim válasza:
11-es
A kérdésre 100%-osan hozzáillő választ adtál!
cinizmus kikapcsol
13/28 A kérdező kommentje:
Istenhívő vagyok, hiszek benne. Ha kérem őt, mindig megsegít. Kivétel nélkül. Ha anyukám nem veszi fel a telefont sokáig, csak imádkozom egyet hogy minden rendben legyen, és -nem viccelek- abban a pillanatban felveszi/visszahív. Nem csak ez. Kérem őt rendszeresen, azóta minden sikerül. Ne mondjátok, hogy véletlen egyebeesés!
2013. szept. 28. 10:22
15/28 anonim válasza:
Igen,az Univerzum teremtőjének,fenntartójának és tulajdonosának nincs is jobb dolga mint hogy a te biztos sorsfordítóan fontos telefonhívásaidra figyeljen.Tízezer százalék hogy nem véletlen egybeesés.
16/28 A kérdező kommentje:
Na, de tényleg félek, hogy elrabolnak...
2013. szept. 28. 14:17
17/28 anonim válasza:
Az nem baj ha a reptoidok vagy a lumbulábiak elrabolnak, csak meggyaláznak és aztán visszahoznak :)
18/28 A kérdező kommentje:
Hogy gyaláznak meg?
Vannak olyanok akik nem hozank vissza?
2013. szept. 28. 16:05
19/28 anonim válasza:
De különben komolyra fordítva:Szerinted az ő biológusaik hogyan vizsgálnának meg ha visszahoznának?A laboratóriumi egereket se engedik vissza a mezőre.Én nem hinném hogy egy valós elrablásnál bárkit is visszahoznának.Kapna az illető vizet,kaját és egy 1 méterszer 1 méteres ketrecet,aztán egész további élete abból állna hogy elektródákkal a fején nyílt mellkassal feküdne egy boncasztalon.
20/28 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon félek!!
2013. szept. 28. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!