Az UFÓK miért rabolnak el végleg embereket?
Mindenki hallott már elrablásról, amikor az űrhajóban megvizsgálásra kerül az egyed, majd egy beültetés után az implantátummal együtt visszahozzák a földre.
Azonban sok eset van, amikor már elsőre elviszik az embert és vissza sem hozzák. Miért van ez ? Mit csinálnak vele ? Mi lesz az emberrel ? Időnként visszatérmég ?
Egyszer engem is elvittek egy időre.
Rengeteget tanultak tőlem, aztán visszahoztak.
jah meg a gumicukor emberkét is látta mindenki a shrekben,meg a mikulást is stb
Ne foglalkozz ilyen fas*ságokkal mert elmúlik az életed.
"Azonban sok eset van, amikor már elsőre elviszik az embert és vissza sem hozzák. "
Gondolom, ezek az emberek a Csepelen meggyilkoltak. Most meg az ufókra fogják. Írjál a rendőrségnek egy e-mailt, a feltételezésedről.
UFO-k nincsenek bebizonyitva h valóban léteznek!
HISZEM, HA LÁTOM!!
Kedves kérdező!
1.: UFO= Beazonosíthatatlan repülő TÁRGY!!! És úgy gondolom, hogy egy tárgy nem tud elrabolni!
2.: Ha te a földönkívüli értelmes lényekre gondoltál, akkor szerintem senkit nem rabolnak el örökre, hanem megölik őket.
Akit nem hoznak vissza, az biztos megtetszik nekik...
Amúgy olyat én nem ismertem/hallottam, akit ne hoztak volna vissza.
Mert vizsgálják, hogy a fajunk milyen fejlettségű, hol tart az evolúciónk, és körülbelül mikor érünk meg arra, hogy megmentsék a spirituálisan fejlett embereket.
Alapvetően ezt nem szabad úgy tekinteni, hogy gonosz módon elrabolnak minket és jájj, de agresszívak.
Nem egyedek hasznát, hanem a közösségét, a világ harmóniájának igényeit nézik.
gondolom elviszik őket valami rezervátum szerűségbe
ezt abból következtettem hogy vegyük az embert és a nagymacskákat az ember elviszi őket megvizsgálja és rak egy nyomkövetőt de egyes egyedeket elvisz állatkertben ahol a természetes élőhelyéhez hasonló helyen élhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!