Valaki nyugtasson meg,13 vagyok és nagyon félek, ugye ufok nem rabolnak embert?
Nem hiszem hogy embereket elrabolnának.
Másrészt ha léteznek is Idegenek (ürlény,ufó,íti. vagy mindegy hogy nevezik őket.) nagyon messzi lehetnek több millió fény évnyire mert különben már rég találtak volna valamit róluk vagy ha találtak is a kormány titkolózhat hogy ne keltsen pánikot én azt mondom semmit sem szabad kizárni.
a helyesírási hibákért bocsi és a válaszomra nyugodtan irhatjátok hogy hülye vagyok de szerintem ha a "föld" nevű bolygón van élet akkor valahol messzi biztos vannak még bolygók ahol emberek vagy bármik éldegélnek békésen vagy úgy ahogy mindenki másképp gondolja de én úgy vagyok vele hogy ha csak mi lennénk egyedül és csak ez lenne lakható bolygó annak értelme nemlenne.
Az idegenek szoktak embert rabolni csak nem mindegyik faj. Például a reptoidok, krixkraxiak és a lumbulábiak ők szoktak, az annunakik poloskoidok és motherbookdriverek ők nem.
Ha elraboltak akkor se zárnak be örökre, mert minek? Csak simán megbecstelenítenek aztán hazaküldenek.
A kormányok sokkal veszélyesebbek, mint az ufók. Sok-sok embert raboltak már el, sőt, meg is ölik őket, és még többeken végeznek kísérleteket a tudtuk nélkül. Akiket nem rabolnak és nem ölnek meg, azokat megpróbálják elbutítani, és ez gyakran sikerül is, az emberek több, mint 60%-a érintett. És nem több ezer fényévnyire élnek egy másik bolygón, hanem itt, a Földön. A Föld felületének minden négyzetméterét uralják!
Ne félj az ufóktól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!