Na sok ufo fanatikus! Miért van az, hogy senki sem tud az ufokkal kapcsolatban igazi bizonyítékot felmutatni?
Nincs semmi bizonyíték, csak fotoshop képek, hoax felvételek, és az írott esetleírások, meg könyvek, meg az ezekre specializálódott internetes oldalak.
És a sok fanatikus meg el is hiszi ezeket!
Tele a youtube kamu videókkal!Minden kisiskolás meg szájtátva nézi, hogy uhh ufo van a képen.
Akkor ezek szerint bármelyik scifi filmeket is felfoghatjuk valóságnak, mert van róla felvétel, és ráadásul azoknak( a sok ráfordított idő és pénz miatt), jelentősen jobb a képminőségük is.
Soha nem lesz olyan hogy ....kiáll az adott ország vezetője a tv -ben, majd a műsorvezető azt mondja, kedves nézőink, most megszakítjuk műsorainkat, és rendkívüli bejelentés következik.mindenki hallgassa figyelemmel.Kapcsoljuk az országházat!
Ha lenne ilyen ...TALÁN ezt el lehetne hinni, de még a politikusok is hazudnak , ahogy egyikük mondta magáról és a pártjáról..."hazudtunk reggel, délben , este!"

Csak hogy tisztázzuk a "kis embert":
DNS és CT vizsgálatot készítettek róla.
Ez egy ÉLŐLÉNY VOLT. Nem pedig fabábú, istenem....-.-
Az eredmények arra mutatnak, hogy az anyja EMBER volt egyértelműen. Viszont az apát nem tudták meghatározni. A humán genommal csak 91%-os egyezést mutat, azaz sem az emberekével, sem a majoméval nem egyezik.
12 borda helyett 10 bordája volt.
megnyúlt koponya és fura állkapocs.
13 cm összesen. Azonban sehol sem találták meg benne a törpeségre utaló genetikai hibát. Sehol. Pedig törpeség betegségében ezek egyértelműen kideríthetőek.
az h a filmben egy neves tudós a nevét adja a vizsgálatokhoz, semmi mást nem jelent, mint a palaeoasztronautikában rejlő anyagi lehetőségeket mutatja.
a film is ennek az irányzatnak a propaganda filmje, deniken bácsi biztos állva tapsolt, a premieren:)
na most ahogy írtam ez genetikai mutáció,ezt megerősíti a stanford egyetem közlései is.

A filmet sem láttad akkor miről beszélsz?
A neves tudós aki a filmben volt egyszer sem mondta hogy földönkívüli lenne, csak azt hogy fura. Valamint nem értem hogy jön a paleoasztronautikához, mivel az az ókorral foglalkozik, holott a kis testű lény nem olyan régi. A fejét meg nem adná ahoz az elmélethez, mivel a karrierje azon az egyetemen biztos alapokon nyugszik. Nevét adja a VIZSGÁLATHOZ, de az ősi idegenekhez nem.
A legbutább kérdező vagy akit valaha láttam, bár ez már a kérdésből is kiderült.
utolsó csak nem felment a pulzus?:)
te meg a legbutább ember aki itt válaszolt...
1-1

Kérdező, jól értelmezem, hogy te önmagát a földönkívüli élet létét kérdőjelezed meg?!
ha így van akkor nincs miről beszélni..
sztem vírus v baktérium lehet más bolygókon is, ha jól tudom találtak olyan aszteroida darabot,ahol volt rajta ilyen kis életforma.
de ettől komolyabbat még senki sem látott, és most nem a képeket és videókat mondom, mert amik a videómegosztón vannak, attól kicsit komolyabbat is lehet nézni, pl a prometheust, vagy egyéb scifit,ha már az ember filmen, hihetően kinéző idegeneket akar nézni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!