Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Na sok ufo fanatikus! Miért...

Na sok ufo fanatikus! Miért van az, hogy senki sem tud az ufokkal kapcsolatban igazi bizonyítékot felmutatni?

Figyelt kérdés

Nincs semmi bizonyíték, csak fotoshop képek, hoax felvételek, és az írott esetleírások, meg könyvek, meg az ezekre specializálódott internetes oldalak.

És a sok fanatikus meg el is hiszi ezeket!

Tele a youtube kamu videókkal!Minden kisiskolás meg szájtátva nézi, hogy uhh ufo van a képen.

Akkor ezek szerint bármelyik scifi filmeket is felfoghatjuk valóságnak, mert van róla felvétel, és ráadásul azoknak( a sok ráfordított idő és pénz miatt), jelentősen jobb a képminőségük is.

Soha nem lesz olyan hogy ....kiáll az adott ország vezetője a tv -ben, majd a műsorvezető azt mondja, kedves nézőink, most megszakítjuk műsorainkat, és rendkívüli bejelentés következik.mindenki hallgassa figyelemmel.Kapcsoljuk az országházat!

Ha lenne ilyen ...TALÁN ezt el lehetne hinni, de még a politikusok is hazudnak , ahogy egyikük mondta magáról és a pártjáról..."hazudtunk reggel, délben , este!"

2013. szept. 15. 17:34
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

bírom azt, mikor bizonyíték hiányában mindenki feltételes módban beszél és ír, hogy létezhet vhol élet.

valószínűleg vmi baktérium vagy vírus lehet a világűrben, némelyik aszteroidán, vagy bolygón, de az h értelmes élet létezzen, vhol is rajtunk kívül, még senkinek sem sikerült bebizonyítani.

vki írta, h a videómegosztón lévő videók 60% a kamu,...és ezt honnan tudod, végeztél közvélemény kutatást, vagy ott voltál mindegyiknél, amikor felvették vagy csinálták, így be tudod határolni.

Szóval akit meggyőz a különféle paranormálos oldalak meg youtube-os linkek, az ufokkal kapcsolatban, meg az idegen lényekkel, annak gratulálok.

Ez az amikor légből kapott dolgoknak hisznek az emberek, mindenféle alap nélkül.

2013. szept. 16. 17:09
 12/31 anonim ***** válasza:

Kérdező:

"vki írta, h a videómegosztón lévő videók 60% a kamu,...és ezt honnan tudod, végeztél közvélemény kutatást, vagy ott voltál mindegyiknél, amikor felvették vagy csinálták, így be tudod határolni. "

Ez ugyanaz igaz rád is. Te esetleg honnan is következtetted azt ki, hogy "csak fotoshop képek, hoax felvételek"... Leellenőrizted mindet?:DDD

Grielean:

Amit leírtál olyanok vannak, tisztán emlékszem rá hogy olvastam ilyen esetekről. Most így úgysem hiszed el, mert most hirtelenjében nem találtam meg őket, mert nem emlékszem a szemtanúk neveire és csak azok alapján tudok rákeresni, de mutatok azért egy hasonlót:

http://www.youtube.com/watch?v=7iSzjoGwxG4&feature=player_em..

Itt arról van szó, hogy

-a radar rögzítette

-a gépen lévő tartózkodó személyek közül mindenki látta

-a radar előtt tartózkodó ember is látta

-a gép és a torony között folytatott beszélgetés is megmaradt, szóval a videóban az eredeti hallható

-közel volt a géphez, szóval nem téveszthették össze se Vénusszal, se meteorral stb.

De azért itt egy wiki róla:

[link]

2013. szept. 16. 17:45
 13/31 Grielean ***** válasza:

Megnéztem a videót, és elolvastam a wikipédia cikket is, és nem egészen úgy van, ahogy leírtad.

"-a radar rögzítette

-a gépen lévő tartózkodó személyek közül mindenki látta

-a radar előtt tartózkodó ember is látta

-a gép és a torony között folytatott beszélgetés is megmaradt, szóval a videóban az eredeti hallható

-közel volt a géphez, szóval nem téveszthették össze se Vénusszal, se meteorral stb"

- a radar pont hogy nem látott semmit. "Anchorage found nothing on their radar" A wikipédia cikkben említenek egy másik esetet, ahol radarral fogtak valami azonosítatlan jelet, ami elképesztő tempóban távolodott tőlük, azt viszont nem látta senki, csak a radar jelzett valamit.

- a gépen tartózkodó személyek hárman voltak "At least the first two of the objects were observed by all three crew members", mind a repülési társaság alkalmazottjai, akik ismerték egymást, ez így azért nem túl hiteles. Ha utasszállítóról lenne szó, ahol több, egymástól független személy ülne, az már egy olyan eset lenne, ahol szinte biztosan kizárható egy előre megbeszélt átverés, de így ebben a helyzetben nem.

- a radar ez esetben semmit sem látott, ezt fentebb már említettem.

- ez a beszélgetés annyiból áll, hogy a gép háromfős legénysége állít valamit, amit a toronyból nem tudnak megerősíteni.

- valóban, nem téveszthették össze, de végülis ott tartunk, hogy három ismerős ember állít valamit, de ezt az állítást semmi más nem tudja bizonyítani vagy megerősíteni.

2013. szept. 16. 18:07
 14/31 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy közbeszólok!

Azt szerintem senki nem vonhatja kétségbe, hogy különböző emberek, különböző helyeken, különböző időben látnak, tapasztalnak, kameráznak bizonyos, és különböző jelenségeket. Nekem ez mozgatta meg a fantáziámat, hogy miért ennyire különbözőek ezek a jelenségek? A földön kívüli civilizációra nincs két egyforma, egybeeső jel?

okfejtésemért keress privát

2013. szept. 16. 21:32
 15/31 anonim válasza:
91%
Kiskoromban én is hittem a mikulásban, húsvéti nyusziban és egyéb tündérmesékben. Ők még mindig itt tartanak.
2013. szept. 17. 00:03
 16/31 anonim ***** válasza:
aki akar bizonyítékot, az talál is
2013. szept. 17. 08:30
 17/31 anonim válasza:

Saját tapasztalat: amikor két szemeddel látsz egy igazi, eredeti ufo-t, teljesen józan állapotban, akkor hidd el, hogy nem a HD kamera után kapkodsz, hanem megörökönyödve és hitedből kitérve könnybe lábadt szemmel figyeled, hogy ugyan mégis mi a ... ez? Hát ezért nincs nagyon éles felvétel. De ha nekem nem hiszel, akkor tessék itt van éles felvétel: [link]

2 óra eredeti ufo boncolás.... és végül kiderül: nem földi eredetű. Igaz, össz vissz van 10-en pár centi...

[link]

Szerintem nem hoax... szerintem kézzel fogható. Csókollak!

2013. szept. 17. 21:00
 18/31 A kérdező kommentje:

a kisemberke dns mutációban szenvedett.

a film meg...megnéztem róla, beszélt róla több tudós is...propaganda film, a paleoasztronautika elméletet menedzseli , az ilyen felfogású embereknek készült.

2013. szept. 17. 22:39
 19/31 anonim ***** válasza:
A "kisemberke" szerintem, egy vudubaba, vagy gyerekeknek faragott bábu. A film végefelé mikor az ujjával véletlenül meglöki, tisztán kivehető a mozgásából, hogy nem egy régi tetem, hanem egy bábu. Az anyaga lehet fa, vagy valamiféle műanyag.
2013. szept. 18. 12:20
 20/31 anonim ***** válasza:

"aki akar bizonyítékot, az talál is"

Pontosítsunk: aki hinni akar valamiben, az talál hozzá bizonyítékot. Igaz, ez a fajta bizonyíték csak neki és a hasonszőrűeknek bizonyíték.

2013. szept. 18. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!