A Tom Indermitte-rejtély. Kiderül valamikor, mi történhetett?
Nem tartozott az ismert ufókutatók közé a félig magyar származású ufókutató, Tomas Indermitte. Egy alpesi faluban kémlelte az eget, gyűjtötte a különös jelenségekről szóló híreket, beszámolókat.
A múlt hónapban holtan találták a lakásában. Idegenkezűséget kizárt, legalábbis a halál okát illetően. Ám a sok műszaki berendezést súlyosan megrongált állapotban találtak. Összeégett videokamera, eldeformálódott CD-k, meghasadt optikájú távcső. Feltűnt a helyszínelőknek egy fahéjra emlékeztető szag.
A közeli kisvárosba szállították a holtestet boncolásra. Ám erre nem került sor, mert amikor a testet a hűtőből ki akarták venni, az nem volt ott. A boncmester orrát súlyos, tömény fahéjillat csapta meg, mely a tárolóból áradt kifelé.
Idegenek vihették el? Talált valamit, amit nem kellett volna? Titkos kísérletekre bukkant véletlenül?
Ausztriáról eddig nem gondoltam, hogy jelentősebb titkos kísérletek folynak ott vagy a környékén, de nem lehetetlen.
--------
Egyébként más hasonló kérdéseknél nem tapasztalok igényt a forrás megerősítésére, csak a szkeptikusoktól. Az ilyen-olyan fajokról nem kérdezitek, honnan kellene ismerni.
Nekem igen, mert én szkeptikus vagyok. De a „másik oldal” nem nagyon szokott megbízható forrás felől tudakozódni. Vagy a visszakérdező is hozzám hasonszőrű? Akkor bocs!
Mindenesetre előbb gondolom, hogy kitaláció, mint hogy idegenek műve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!