Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Tom Indermitte-rejtély....

A Tom Indermitte-rejtély. Kiderül valamikor, mi történhetett?

Figyelt kérdés

Nem tartozott az ismert ufókutatók közé a félig magyar származású ufókutató, Tomas Indermitte. Egy alpesi faluban kémlelte az eget, gyűjtötte a különös jelenségekről szóló híreket, beszámolókat.

A múlt hónapban holtan találták a lakásában. Idegenkezűséget kizárt, legalábbis a halál okát illetően. Ám a sok műszaki berendezést súlyosan megrongált állapotban találtak. Összeégett videokamera, eldeformálódott CD-k, meghasadt optikájú távcső. Feltűnt a helyszínelőknek egy fahéjra emlékeztető szag.

A közeli kisvárosba szállították a holtestet boncolásra. Ám erre nem került sor, mert amikor a testet a hűtőből ki akarták venni, az nem volt ott. A boncmester orrát súlyos, tömény fahéjillat csapta meg, mely a tárolóból áradt kifelé.

Idegenek vihették el? Talált valamit, amit nem kellett volna? Titkos kísérletekre bukkant véletlenül?

2013. júl. 12. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezekről honnan tudsz? Megpróbáltam rákeresni a neten, de a Tom, Tomas, Indermitte szavakra a "Tom", "Thomas" "in der mitte" (utóbbi jelentése: valaminek a közepén, németül) találtam. Így nem nagyon van véleményem róla. A fahéjillat, magas hőmérséklet és idegen lény együtt meg (ezért előre is bocs) nekem csak az arrakisi homokférget juttatják eszembe. Tudnál esetleg valami forrást linkelni/mutatni?
2013. júl. 12. 10:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Egykori iskolatársam írt róla levélben. Sajtóban ő sem találkozott vele.
2013. júl. 12. 10:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Tehát csak az iskolatársad tudott a munkájáról? így kérdezd őt.
2013. júl. 12. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Köszi szépen, ez akkor tényleg durva... Még a sajtót is leállították, pedig elég érdekes hír lenne! Nyomoztam megint a neten a fahéj és az idegenek kapcsolatáról, és azt találtam, hogy "Angliában a szürkékhez a fahéj szagát társítják." [link] A szürkéken a cikkben az emberrablásokkal foglalkozóakat kell érteni. Akik állítólag kormányok engedélyével végzik az emberkísérleteket. Tehát szegény Indermitte tényleg belefutott valamibe, és a szürkék elintézték. Vagy valakik, akik a szürkékre akarják kenni az egészet.
2013. júl. 12. 11:04
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Ja tényleg, majdnem elfelejtettem, hogy ez az a topic, ahol ha valaki a kérdésre választ akar adni, azt lepontozzák :) Megkérdeztem, honnan tudja, hátha többet tudok meg a kérdésről, és erre látom, hogy ez 0% - ban hasznos... Kb. 1 perc múlva! (Miközben írtam a következő válaszomat.) Akkor minek van itt ezotéria topic, ha nem lehet beszélgetni? És kik azok, akik pontoznak? A szkeptikusok? Őket meg miért érdekli annyira, hogy mindenkit lepontozzanak? Akkor nem is annyira szkeptikusok? Nem értem... Bocs az OFF - ért!
2013. júl. 12. 11:16
 6/10 Salamon Bálint ***** válasza:
Ha osztálytársad írt róla, akkor tán megírhatná hogy honnan is kéne ismernünk ezt az ürgét.
2013. júl. 12. 12:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Ausztriáról eddig nem gondoltam, hogy jelentősebb titkos kísérletek folynak ott vagy a környékén, de nem lehetetlen.

--------

Egyébként más hasonló kérdéseknél nem tapasztalok igényt a forrás megerősítésére, csak a szkeptikusoktól. Az ilyen-olyan fajokról nem kérdezitek, honnan kellene ismerni.

2013. júl. 12. 12:07
 8/10 Salamon Bálint ***** válasza:
#7: Neked nem fontos, hogy a forrás hiteles legyen?
2013. júl. 12. 12:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem igen, mert én szkeptikus vagyok. De a „másik oldal” nem nagyon szokott megbízható forrás felől tudakozódni. Vagy a visszakérdező is hozzám hasonszőrű? Akkor bocs!

Mindenesetre előbb gondolom, hogy kitaláció, mint hogy idegenek műve.

2013. júl. 12. 12:19
 10/10 Salamon Bálint ***** válasza:
UFO-hívőknek javaslom Occam borotváját.
2013. júl. 12. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!