Mi történhetett az osztály társammal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egyik nap öltöztünk át tesi órán és egyik oszt társamnak egy nagy kiálló púp van a vállán és elég furcsán viselkedik mostanában körülbelül 3 hónapja van neki és nagyon furcsán viselkedik ő gerincferdülést hajtogatja h az van neki de én nem vagyok biztos benne! lehet elrabolták az idegenek?
2011. nov. 25. 15:10
1/20 A kérdező kommentje:
és még anyit hozzá fűzök h furcsa dolgok történnek velem mostanában!!
2011. nov. 25. 15:12
2/20 anonim válasza:
Milyen furcsa dolgok?
Amúgy biztos elrabolták a földönkívüliek és most ők irányítják.
3/20 A kérdező kommentje:
hát kapcsolgat a tv magától könyvek esnek le a polcról össze törnek a polcon a poharak stb..
2011. nov. 25. 15:16
4/20 anonim válasza:
elrabolták bizony, de nem az idegenek hanem a télapó. így gyűjt gyerek rabszolgákat az északi-sarkon elterülő gyárába, szóval vigyázzatok vele, ő egy átnevel alvóügynök, aki mit sem sejt valódi céljáról...egyelőre
6/20 anonim válasza:
xDD sztem kérdezd meg őt, ha meg még mindig nem mondja el vagy azt mondja h a gerincével van baj akk hagyd.. de kétlem hogy elrabolták volna az idegenek... a furcsa dolgok meg veled... ööö nem tom véletlen vagy szellemek.xD :O :)
7/20 Reptoid Ezredes 400 válasza:
Igen, elrabolták őt a földönkívüliek és még meg is erőszakolták őt.
9/20 anonim válasza:
Megviselte biztos az anális beültetés. Ellenállt így megütötték, lefogták és púpos lett a válla. A viselkedése magyarázható a poszt-traumás stresszel.
Küldj neki energiát:
10/20 anonim válasza:
NE BÁNTSÁTOK SZEGÉNYT!
Ő a vállán hordja ki a gyerekét, ÉS AKKOR MI VAN?
Rasszista bunkók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!