Na jó, elmesélem, fél év rágódás után. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Elaludtam az ágyamban, intenzív álmot(?) láttam, idegenekkel sétáltam mocsaras esős időben Kínában, mivel a föld alatti bunker előtt egy kukában kínai ujságokat láttam. A föld alatt különleges növények elvetését bízták rám. Volt ott laboratórium is, amiben egerekkel kísérleteztek (?). Ez nem annyira tiszta nekem. Utána leültettek egy tuskóra és vártam. Sötét volt, de ha becsugtam a szememet, láttam őket. Nem volt szemük, máshogy láthattak, nem beszéltek, a kezüket összedorzsolva kommunikáltak, ezt bizonyítani tudom. Nem beszéltem velük, de nyugalmat éreztem a társaságukban. Ezután megkínáltak egy növénnyel(?), onnan semmire nem emlékszem. Jól éreztem magam. Várom a következőt... Szkeptikusok kíméljetek. Írj privit, ha neked is volt ilyen álmod!2013. febr. 2. 20:02
1/13 anonim válasza:
Elvittek a földön kívüliek, látod a jövőt vagy túl sok filmet nézel. :)
Viccen kívül, nem tudom, de nekem is volt hasonló... :S
2/13 anonim válasza:
Álmodtál, ezen mi olyan érdekes?
És miért kíméljenek a szkeptikusok? Ha valaki szerint csak simán álmodtál, az már nem is érdekel, mert nincs igazad?
3/13 anonim válasza:
Voltak hasonlóan furcsa álmaim, de ehhez foghatót még nem álmodtam meg - sajnos. Engem nem zavarna annyira(nekem olyan álmom volt, amiben ugyanabba a labirintusba mentem vissza(4-szer) és ott voltak beszélő állat barátaim. Amikor aludtam többször is találkoztam velük. És az álom végén mindig egy lufiba kapaszkodva mentünk el, és általában kiszálltunk a világűrbe, hogy onnan meteorként menjünk vissza az otthonomba). Annyi dolgot álmodtam már, és sosem ijedtem meg tőlük, miután felébredtem. A te álmodban talán az a legkülönlegesebb, hogy van benne egy kis ész(az enyéimben nem szokott lenni) hiszen ha bizonyítani tudod, hogy a kezük összedörzsölésével kommunikáltak akkor álmodban kitaláltál egy nyelvet. Ezen kívül nincs benne más érdekes.
5/13 Dalek Traak válasza:
Ez egy érdekes álom, de szerintem semmi több. Ne érts félre én nem vagyok szkeptikus, csak azt mondom nem kell egy szimpla álomnak olyan nagy jelentőséget tulajdonítani.
6/13 anonim válasza:
Álmodtál, de valószínűbb, hogy csak az előbb találtam ki. Sajnálom, nem vagy különleges.
7/13 Napkiraly válasza:
Én a múltkor olyat álmodtam, hogy az intenzívről a szöszi éjszakás nővér hozott egy hullát éjfélkor (ide a proseturára), és felajánlkozott nekem. Feltoltam a kis fehér rövid szoknyáját, félrehúztam a bugyiját és a magamévá tettem az öltözőben. Szerintetek ez jelent valamit?
8/13 A kérdező kommentje:
a nővérke oda van a trollokért
2013. febr. 4. 05:22
10/13 szszsz546 válasza:
Ember most őszintén... szoktál füvezni vagy vmi ilyesmi? mert ezzel az írással : "Ezután megkínáltak egy növénnyel(?), onnan semmire nem emlékszem. Jól éreztem magam." szóval ezzel az írással sztem néhány ember azon is elgondolkozik hogy bevoltál állva de rendesen és csak az élményedet írod le.... : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!