Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történt a sípcsontommal?...

Mi történt a sípcsontommal? Letört egy csontszilánk a széléből? Nagyon fontos, lent elmesélem minél tömörebben.

Figyelt kérdés

Vágtam a fát (egy hete), és amikor fejszével ketté akartam hasítani a tőkére (állítva) rakott fagurigát, történt egy kis baj.Amikor ketté hasítottam a nagy hasogató fejszénkkel a gurigát(ami volt vagy 6 kilós guriga), és ketté vált, akkor az egyik fele, az élével, villámgyorsan nekirepült/nekipattant a sípcsontomnak.Ugrottam egy nagyot az ordítást visszaszorítva,elmondhatatlanul hatalmas fájdalmat éreztem,majdnem szószerint behánytam azon nyomban (A fájdalom küszöb a 10-es skálán elérte a 8-ast simán)... Elkezdtem az udvarunkon sprintelve szögdécselni mint valami őrült, mivel ordítás helyett így vezettem le a fájdalmat, mert nem akartam hogy a szomszédok kiröhögjenek hogy,bénáztam a fahasogatásban.

Bedagadt csúnyán és a bőrt lezúzta róla 1 cm-en,ami nem vérzett,de ez is mutatta hogy a csont ütődése miatt volt az az iszonyatos fájdalom(egyértelmű). Nem bírtam ráállni csak 5 perc múlva, az ütés után,de akkor is csak alig...Képzeljétek el, megint hozzáfogtam a fát vágni,rá 10 percre, fél sánta lábbal, és láss csodát,ugyan ez újra megtörtént,csak most a sípcsontomon ,1 centivel az előző hely mellé pattant a fa , de ez 10-es skálán kb. 2-es volt,mert kisebb erővel és kisebb fa pattant akkor oda,de mivel csak egy centivel volt az előző halálosan fájdalmas sebemhez,átsugárzott oda is a fájdalom,és ne tudjátok meg hogy káromkodtam, a fejszét eldobtam a francba dühömben.Mint írtam, ez egy hete volt, és nem is nagyon foglalkoztam vele,de gyanús volt hogy teljesen még mindig nem múlt el a fájdalom.Elkezdtem végig tapogatni ma a sípcsontom vonalát hülyeségből,hogy nem e valami gond van.Mint kitapintottam,a sípcsontom nem folytatólagos a saját vonalában, hanem ahogy a térdemtől haladok lefelé az ujjaimmal,és elérem azt a pontot a sípcsontomon ami a bokám felett van 10 centivel....megszakad körülbelül egy centis hosszúságban a sípcsontom vonalvezetése.Tehát ott van egy kis gödröcske .... Beleborzongtam, úgy megijedtem...azóta már tapintotta faterom, muterom, barátnőm és még ők is elgondolkodtak picit,nem tudják mi ez,mert eltörni nem törhetett el mert akkor ordítanék.Viszont fáj...sajog és szúró érzés van benne kicsit, elég elviselhető,de mi az a hiányosság?Miért nem lehet végig menni a sípcsontom vonalán? Tehát ez a sípcsontrész, a bokámtól felfelé számolva kb a 10. centiméteren van, ahol be süpped, nincs meg az éle a sípcsontomnak a tapintások alapján...

Szerintetek mi a frász történt?.... miért nem érzem?Talán letört egy szilánk onnan?Vagy el van törve a sípcsontom csak még egymásba van valamennyire illeszkedve?Kicsit félek...Hétfőn megyek orvoshoz. 23/F

2012. dec. 16. 01:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!