Na jó, elmesélem, fél év rágódás után. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Elaludtam az ágyamban, intenzív álmot(?) láttam, idegenekkel sétáltam mocsaras esős időben Kínában, mivel a föld alatti bunker előtt egy kukában kínai ujságokat láttam. A föld alatt különleges növények elvetését bízták rám. Volt ott laboratórium is, amiben egerekkel kísérleteztek (?). Ez nem annyira tiszta nekem. Utána leültettek egy tuskóra és vártam. Sötét volt, de ha becsugtam a szememet, láttam őket. Nem volt szemük, máshogy láthattak, nem beszéltek, a kezüket összedorzsolva kommunikáltak, ezt bizonyítani tudom. Nem beszéltem velük, de nyugalmat éreztem a társaságukban. Ezután megkínáltak egy növénnyel(?), onnan semmire nem emlékszem. Jól éreztem magam. Várom a következőt... Szkeptikusok kíméljetek. Írj privit, ha neked is volt ilyen álmod!2013. febr. 2. 20:02
11/13 A kérdező kommentje:
Nem, szerinted akkor leírnám ide? Gondolkozz!
2013. febr. 6. 06:42
12/13 anonim válasza:
holnap megyek veled C.G.B. Spenderrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!