Ki hisz az álom fejtésben?
Az álmok jelentésének fontosságában a hivatalos és nem hivatalos irány is "hisz". Sokat elárulhat az álmod arról, hogy mi nyomaszt, mit szeretnél, mitől félsz, stb. Lehet hogy éber állapotban nem is gondolsz ezekre a dolgokra, de a tudatalattid igen. Ezért jó beszélgetni az álmokról valakivel. És ezért ilyen népszerű a téma a XXI. században is. :) Eddig tartott a hivatalos magyarázatom.
Két álmom van, ami meghatározó volt, de ezek már tényleg ezotéria téma. :) Az egyikben, (kb. 6 évvel ezelőtt) volt azt álmodtam, hogy Pesten vagyok, és egy soksávos úton kacskaringózva egy kis autót vezet valami őrült. Baleset, felborult kamion, és az autók rohantak bele. Robbanások, vörös volt a környezet a lángotól, az útpadkáról úgy húztam félre egy osztálytársamat. Másnap amúgy tényleg voltunk Pesten valamiért egy csoporttal a suliból, elmeséltem nekik az álmot útközben fölfelé. Visszajövetelkor már bőven útban hazafelé, hatalmas kocsisor kígyózott előttünk. A sofőr aztán kapta az infót hogy ütközés volt, fölborult és elfordult egy kamion, és 3an belehajtottak. Szerencsére nem volt halálos áldozat. (az álmomban nem láttam halottat, de tuti lett volna olyan esetben). - Elég furcsán néztek rám a barátaim akkor. Én meg megijedtem.
A másik ilyen álmom fél éve volt kb. A volt barátnőm volt benne, és furcs színek, illat, hangulat. 4-5 nappal később írtam a lánynak -még jóban vagyunk, a kapcsolat barátilag bomlott fel- és kérdeztem tőle hogy nem történ-e vele valami pár napja, mondjuk esetleg pasi ügy. Teljesen le volt döbbenve, hogy kérdem, mert összejött valakivel, és pont 4-5 napja. Még senkinek sem mondta el, meg is írtam neki h megálmodtam, mikor kérdezte, hogy honnan tudom. Pedig alapvetően szkeptikus vagyok, de ezek szerinted/szerintetek véletlenek voltak? Veled/mással esetleg hasonló történet?
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!