Álom volt vagy valóság? UFO invázió a közeljövőben.
Az emberi agy este dolgozza fel a hatásokat, amikkel napközben találkozik.
Ha kicsit odafigyelsz az álmaidra, nagyon sok részt felismersz a tegnapi, tegnapelőtti eseményekből, a téged foglalkoztató gondolatokból.
:)
keres rá mit jelent pontosan :D
Érdekes 1 sztory, de az a baj, hogy ha csak 1 részre emlékszel nagyon, akkor az csak álom lehet, meg ha megváltoztál nagyon, akkor a jövő lenne talán, de ha megtörtént volna, akkor szerintem éreznénk már.
-"Villan, kialszik, majd megint villany"
- Érdekes, hogy átváltozott villannyá. Nem lehet, hogy aludtál, s valaki idegesíteni szeretett volna, s kapcsolgatta a lámpád?
Na jó azért nem kell elhinni mindent, bazki emberek vagyunk .. Állapítsuk meg hogy mi igaz és mi nem... Hát nem logikus,
valószínűleg csak álmodtad, már mindenkivel előfordult ilyen.. a körítést hozzá gondolom csak kitaláltad: "Más vagyok, azaz sokat változtam," gondolom arra gondoltál hogy megnőttél :DD
NA de mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!