Naná, jönnek a Plejádok, a Szürkék, de még a Triponok is. Hát hogyne.
Komolyabb válasz a kérdésre: azt gondolom, hogy nem. Ha van is földön kívüli értelmes élet, ami tud rólunk, nem bizonyos dátumokhoz köti a kapcsolatfelvételt (mert nem hülye, ha ide bírt jönni), hanem ha jónak látja, felveszi velünk a kapcsolatot, ha nem, nem. (Egyébként az a valószínűbb. Olyan idióta, pökhendi és önző "intelligens" lény, mint az ember, nincs még egy - legalábbis remélem.)
há én már semin nem lepödök meg
nem birom felfogni ami történt kajakra aszittem scifit álmodok combon csíptem magam és nem álmottam
nem elég h látam valamit amire nincs szó de még megtuttam h földönkivüliek vagyunk az álatok nem azok már itvoltak a földön de betelepitették az embereket a k.rva életbe és az evolúció hazugság szemenezsdett hazugság én meg abba hittem ediog az evolúcióba de akor mi a f@szér tanítyák az iskolába az evolúciót akva életbe emberek nézetek magatokra nézétek meg a kezeteket a testeteket mi földönkívülről jöttünk és eszt bisztos forásból tutam meg akrva életbe űrlények ivadékai vagyunk
sz@r érzés h nem hisz nekem senki megőrülők
Elvileg patkánynak igaza van, nem teljesen de igaza van...
Van evulució, hiszen fejlődünk, de a dns-ünket az idegenek alakítják és beleteszik a mi genetikai mutációnkba az ő dnsüket... röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!