Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A szkeptikusok miért látogatjá...

A szkeptikusok miért látogatják az "ufo észlelések" kategoriát?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 07:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Igen, elvben objektívek vagytok, gyakorlatban ez nem igazán valósul meg, gaebrollal az élen... A különbség az, hogy ti értelmesen nem vagytok objektívek:)
2013. jún. 17. 18:14
 22/23 Wadmalac ***** válasza:

Mint már említettem más kérdés alatt, UFO-észlelésem nekem is volt, tehát a jelenség létezésére megvan a személyes bizonyítékom.

De ez nem jelenti azt, hogy innentől minden szemetet és elborult, alaptalan teóriát megeszek. Az egyértelmű hoaxokról nem is beszélve.

Keresem a magot a pelyva közt.

És szeretnénk valamit tisztázni. Szkeptikusnak lenni nem azt jelenti, hogy elutasítani, tagadni valaminek a létét. Azt jelenti, kételkedni és bizonyítékot keresni, véleményt meg csak ilyen alapján kialakítani.

Épp ezért a "Szkeptikusok.." kezdetű kérdések állatira nem azokat szólítják, akiket kellene. A dolog csak azért működik, mert sokan hiszik magukat szkeptikusnak , pedig nem is azok. :)

2013. jún. 18. 06:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Najó attól tartok egy nyilvános bocsánatkéréssel kell hozzád fordulnom, úgy tünik valamit félre értelmeztem :S:S:S

JAJAJÁJÁJÁJ de nem szeretem az ilyet :SSS

Elnézésed kérem ez esetben, valamiért valami eszetlen tagadóra asszociáltam a neved láttán ;)

2013. jún. 18. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!