A szkeptikusok miért látogatják az "ufo észlelések" kategoriát?
Mint már említettem más kérdés alatt, UFO-észlelésem nekem is volt, tehát a jelenség létezésére megvan a személyes bizonyítékom.
De ez nem jelenti azt, hogy innentől minden szemetet és elborult, alaptalan teóriát megeszek. Az egyértelmű hoaxokról nem is beszélve.
Keresem a magot a pelyva közt.
És szeretnénk valamit tisztázni. Szkeptikusnak lenni nem azt jelenti, hogy elutasítani, tagadni valaminek a létét. Azt jelenti, kételkedni és bizonyítékot keresni, véleményt meg csak ilyen alapján kialakítani.
Épp ezért a "Szkeptikusok.." kezdetű kérdések állatira nem azokat szólítják, akiket kellene. A dolog csak azért működik, mert sokan hiszik magukat szkeptikusnak , pedig nem is azok. :)
Najó attól tartok egy nyilvános bocsánatkéréssel kell hozzád fordulnom, úgy tünik valamit félre értelmeztem :S:S:S
JAJAJÁJÁJÁJ de nem szeretem az ilyet :SSS
Elnézésed kérem ez esetben, valamiért valami eszetlen tagadóra asszociáltam a neved láttán ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!