Szkeptikusok minek látogatják ezt a kategóriát?
Ha valamiben nem hiszek/nem érdekel, akkor lesz@rom, és kész.
Egyesek minek jönnek ide, és hülyéznek le mindenkit azért, mert nem tapasztaltak még olyat, mint mondjuk a kérdező, meg a többi válaszoló?
Nem véletlenül van lebontva az oldal kategóriákra, lehet bőven választani...
Jó, nem pont erre gondoltam:-D
Hanem mikor történnek konkrét, megmagyarázhatatlan dolgok, és akkor jönnek a válaszok, hogy sok volt az LSD, meg Állj le a fűvel... :-D
LSD-s válaszok tényleg túlzások, de amúgy alacsony vérnyomás, fáradékonyság, félálom miatt beképzelnek dolgokat, aztán rögtön azt hiszik hogy úúúúú szellemet láttak.
A 2. verzió a gyógyósok, akiket nem kell magyarázni:)
A 3. a buták. Pl. a macskája nézi a falat otthon, erre jön ide feltenni a kérdését, hogy "A macskám látja a szellemeket?"
általában nem szoktam ide jönni, ha mégis az azért van mert a főoldalon látok mondjuk egy olyan kérdést, amin sikítva röhögök, és meg akarom nézni a válaszokat is. válaszolni nem szoktam (kivéve mondjuk most, mert a kérdés hozzám is szólt)
na ezért
Az Ezotéria kategória egy szükséges rossz a itt a gyk-n.
Szégyen ez a kategória, de ha nem lenne, akkor még rosszabb lenne a helyzet, mert régen ezeket a kérdéseket a tudományok (!) témakörbe írták!
Utolsó:
Ez azért más... Ott én is rányomok olyan kérdésekre amiknek a kategóriájába amúgy nem járok, de a kérdés vicces:-D
Nem is erre értettem.
A macskás dolog valóban gáz, de 6 év alatti gyerekeknél tényleg megállapították, hogy látnak dolgokat, amiket mi nem, ezt viszont elhiszem.
Porcelán lóf@szokon, meg a "Megbeszéltük a barátnőmmel, hogy találkozunk, csörög a telefonom, és tudtam, hogy Ő hív, különleges látnoki képességgel rendelkezem" szarokon én is csak röhögni tudok...
"6 év alatti gyerekeknél tényleg megállapították, hogy látnak dolgokat"
A gyerek a születésétől kezdve lát. nem kutyák hogy később nyíl ki a szemük.
Egyébként persze hogy a babákra mondják hogy látják a szellemeket.
Mivel a babák mg ösztönlények, furán tudnak viselkedni, értelmes kommunikációra is képtelenek.
"A gyerek a születésétől kezdve lát. nem kutyák hogy később nyíl ki a szemük. "
Ez most nem tudom, hogy jött ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!