Csakra, energetika témakörben jártas valaki? Bővebben lent. Szkeptikusok kíméljenek.
Létezhet két ember között olyan kapcsolat, amikor nem csak lelkileg érzi a másik érzéseit (pl ha baj történik a másikkal, akkor nyugtalan), hanem fizikailag is kihat rá?
A helyzetem: a kedvesem hangulatváltozásaira gondolom, hogy érzékeny vagyok. Eddig a többi kapcsolatomban csak azt éreztem meg, ha valami nincs rendben, baj történt, akkor nyugtalan voltam, illetve, ha az akkori kedvesem haragudott rám, akkor pánikszerű félelem lett rajtam úrrá.
A mostani kapcsolatomban erős mocorgást érzek a szakrálcsakrám környékén, néha a szívcsakrámnál is vannak ilyen érzések. Mindegyik különböző, próbálom megfejteni, kifigyelni, mikor mit érzek.
Pl most is, ő dolgozik, én itthon vagyok, és úgy érzem, mintha ideges lenne.
Létezik ilyen?
Szkeptikusok, témakörtől eltéríteni akarók válaszára nem vagyok kíváncsi.
O.o
Nem tudom...
Szerinted lehet ezt fejleszteni is, hogy jobban vagy pontosabban érezzem ezeket a hullámokat? Tompítani lehet, csak nehéz.
További válaszok...? Jöhetnek még :)
Ha nem baj, megint én válaszolok :)
Fejlesztheted, de ne hidd, hogy pár óra alatt fogsz észlelni változást. Egy kis idő kell neki, de próbáld meg, mert sikerülhet.
Gondoltam, hogy nem percek kérdése a dolog :) Ennyi tapasztalatom van már.
Igazából tényleg nem tudom hova tenni ezt a dolgot, néha annyira erős, hogy komolyan fizikai fájdalomként jelentkezik valahol. Tegnap először fordult elő úgy is, hogy mellettem volt.
Köszi a válaszaidat :) És szerinted hogy tudnám fejleszteni?
A meditálás nekem sem azt jeletni hogy ommm.... :D Azt a Beugróban játszotta el jól a csávó :)
Szoktam meditálni, de elég ritkán. Mivel érzelemközpontú lny vagyok, ezért gyakran kell befelé néznem, hogy tisztában legyek önmagammal.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!