Szkeptikusok minek látogatják ezt a kategóriát?
Ha valamiben nem hiszek/nem érdekel, akkor lesz@rom, és kész.
Egyesek minek jönnek ide, és hülyéznek le mindenkit azért, mert nem tapasztaltak még olyat, mint mondjuk a kérdező, meg a többi válaszoló?
Nem véletlenül van lebontva az oldal kategóriákra, lehet bőven választani...
Mert vicces.
Ezoteria témakor pedig azért van mert a szerencsétlen, most ide író közönség régen a tudományban próbálkozott és 5 perc alatt iszonyatosan le lettek oltva ezen felül 50 kérdés bejelentés érkezett, hogy ez hülyeség és menjen a tudományból.
Jah és néha elviselhetetlen mennyiségű ostobaságra lehet itt találni ami mellett nem mehet el az ember szó nélkül.
De főként mert vicces.
Na, ezt mondtam!
Azért irkálnak ide, mert ebben élik ki magukat, hogy másokat leszólnak.
Szerintem felsőbbrendűnek hiszik magukat azoknál, akik itt kérdeznek.
Ahogy az utolsó válaszoló is írta: "az a szerencsétlen".
Magyarul az ezotéria témában kérdezők "szerencsétlenek" a szkeptikusok meg jobbak náluk, és "nem szerencsétlenek".
Ezért csinálják, mert azzal, hogy leszólják a kérdezőket ők felsőbbrendűnek élik meg magukat, mondván: "Nézd a hülye szerencsétlent, én nem vagyok ilyen, én okosan, racionálisan gondolkodom!"
Szóval lenézni járnak ide, és azért, hogy másokkal összehasonlítva okosabbnak, többnek, értékesebbnek érezzék magukat.
Így növelik az önbizalmukat, mondván: "Én, a szkeptikus jobb vagyok, mint Ti."
12:42 vagyok
Najó, most találomra belenéztem egy kérdésbe és tényleg csak bunkó válaszokat láttam... de ezek nem elsősorban szkeptikusok, akik kötözködnek, hanem elsősorban kötözködők, akik mellesleg szkeptikusok. :)
De tényleg nagyon gáz, hogy ide jár mindenki hülyéskedni, eddig nem is láttam... őszinte részvétem, tényleg!
Üdv:
egy szkeptikus :)
Mert unatkozok melóhelyen és nagyon jól szórakozok.
Amikor NORMÁLISAN válaszolok, érvekkel esetleg fizikaleckékkel alátámasztom a mondandómat akkor meg katasztrofális válaszokat kapok és leoltanak.
Pl itt, aki psiwheel működését egyszerűen elmagyarázó videót lehülyézi:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__18..
"Szkeptikus: Hiszem, ha látom!
Ezós: Látom, ha hiszem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!